KANAL 34 'e "Lider Marka" ödülü verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KANAL 34 'e "Lider Marka" ödülü verildi
Abone ol
2007 yılında yayın hayatına başlayan Kanal 34, kurulduğu andan itibaren; çağdaş, modern, yenilikçi yayın çizgisini bozmadan sizlere hizmet vermeye devam ediyor. Kanal 34, kurulduğu andan itibaren, gerek uluslar arası gerek Türkiye genelinde düzenlenen ödül törenlerinde, pek çok ödüle layık görüldü.

 

Marka bilincini geliştirmek ve AR-GE'nin önemini masaya yatırmak üzere düzenlenen, 2021 Uluslararası "Marka Liderleri Zirvesi Ödül Töreni" Tarabyadaki Vilayetler Evinde gerçekleştirildi. İş ve medya dünyasından çeşitli kategorilerde ödüllerin takdim edildiği törende, Kanal 34 "Lider Marka ödülüne" lâik görüldü. İstanbul Medya Yayın Grubu, Kanal 34 Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan, “Bugün burada harika bir atmosferde sizlerle olmanın, haklı gururunu yaşıyorum. Ödülümü benimle beraber gecesini gündüzüne katarak çalışan, Kanal34 ekibine armağan ediyorum. Kanal 34 ailesi olarak her zaman; yapımcılarımızla, izleyicilerimizle hem de iş ortaklarımızla güçlü bir aile olduk. Nice harika ödüller Kanal34 ailesi ile birlikte olsun” ifadelerini kullandı.

 

Lob'in Turkey Başkanı Fahri Ustaoğlu, törende yaptığı konuşmada, bir ürünün markasına yapılan yatırımın çok önemli olduğunu vurguladı. Ustaoğlu, "Marka, imaj ve algı yeni dönemde en çok konuşulan ve bizi yönlendiren isimlerden biri. İş dünyası için marka konusu çok önemli. Markasız ürün merdiven altı gibi düşünülüyor. Marka, o ürüne kıymet, kişilik, isim veren bir değer. Markalaşmaya çok önem vermek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

 

Törende ayrıca "Türkiye'nin Uluslararası Haber Ajansı Markası" ödülü Anadolu Ajansına, "Yılın Ekonomi Kuşağı" ödülü A Para kanalında "Seans Öncesi" programını sunan Şafak Tükle Uysal'a, "Yılın En İyi Spor Programı ve Sunucusu" ödülü "VAR Odası" programı aldı.

Marka bilincini geliştirmek ve AR-GE'nin önemini masaya yatırmak üzere yapılan zirve, Tarabya'daki Vilayetler Evinde gerçekleştirildi. Çeşitli kategorilerde ödüllerin takdim edildiği törene, iş ve sanat dünyasindan bir çok davetli katıldı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatih Erbakan: "Şiddetle Kınıyoruz"Önceki Haber

Fatih Erbakan: "Şiddetle Kınıyoruz"

BAE'den İsrail ekonomisine doping! Hedef 4 milyar dolarSonraki Haber

BAE'den İsrail ekonomisine doping! Hedef...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar