Kanal S TV'nin Yeni Yayın Dönemini Rıfat Hisarcıklıoğlu Başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kanal S TV'nin Yeni Yayın Dönemini Rıfat Hisarcıklıoğlu Başlattı
Abone ol
Samsun’un uydudan yayın yapan tek televizyonu olan Kanal S’nin yeni yayın dönemi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından başlatıldı. Samsun TSO Başkanı Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Çakır, TSO Meclis Başkanı Akyüz, Samsun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akyüz, Yayın Kurulu Başkanı Uzun ile Kanal S Genel Yayın Yönetmeni İpek, yeni yayın döneminin başlangıcını pasta keserek kutladı.

Samsun’un uydudan yayın yapan tek televizyonu olan Kanal S’nin yeni yayın dönemi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından başlatıldı. Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır ve TSO Meclis Başkanı Haluk Akyüz, Samsun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz, Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ile Kanal S Genel Yayın Yönetmeni Barış İpek, yeni yayın döneminin başlangıcını, pasta keserek kutladı. Samsun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz de, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na günün anısına antika ibrik hediye etti.

YENİ YAYIN DÖNEMİNİN  AÇILIŞINA KATILDILAR

Samsun TSO ile Ticaret Borsası ve Bafra TSO hizmet binalarının açılışı ve bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak üzere Samsun'a gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, kentin tek uydudan yayın yapan Kanal'S'nin yeni yayın döneminin açılışına katıldı.  Hisarcıklıoğlu'na TOBB Başkan Yardımcısı ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başer, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral de eşlik etti. 

AKYÜZ'Ü TEBRİK ETTİ

Kanal'S'nin yeni yayın dönemini başlatan ve canlı yayında açıklamalarda bulunan Hisarcıklıoğlu, ilk olarak Samsun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz'ü tebrik etti. Hisarcıklıoğlu, "Öncelikle Kanal S'yi tebrik ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Çok önemli bir günde 19 Mayıs 2022'de yayın döneminize başlıyorsunuz. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bizim için medya olmazsa olmaz. İş dünyası açısından bu kapsamda böyle hayırlı bir işe giriştiğiniz için sizi kutluyorum. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz'ü, böyle bir yatırıma niyetlenip girdiği için de kutluyorum. Çünkü ihtiyaç. Bütün mesele şehirleri ön plana çıkaran tanıtımlardır. Medya olmadan, hiç bir şey yapamayız. En iyi ve kaliteli üretim yapsanız bile gösteremedikten sonra bir anlamı yok. Bugün sizlerle beraber olmak bu mutlu günde beraber olmak benim için de ayrı bir mutluluk. Hemşerilerimle beraber bu açılışı Kanal S TV hayırlı olsun. Tebrik ediyoruz. İnşallah güzel yayınlar yapmayı Allah sizlere nasip eder" dedi.  

'TOGG SAMSUN'A YAKIŞTI'

Samsun'da katıldığı programlardan bahseden, Hisarcıklıoğlu, "İki gündür Samsun'dayız. Samsun'da çok güzel etkinliklere şahitlik ettik. Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ve Borsası'nın müştereken hizmete sundukları binanın açılışını gerçekleştirdik. Türkiye'de nadir görülen hadiselerden bir tanesi. Ticaret Sanayi Odamızın ve Borsamızın aynı hizmet kompleksi içerisinde beraber üyelere hizmet etmeleri. Bununla da müthiş gurur duyduk ve sağ olsun Samsun'daki sanayi ve tüccarlarımız açılışa büyük ilgi gösterdi. Daha sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı'nı şahsıma tevdi ettiği fahri hemşerilik unvanını aldık ki Samsunlu olmaktan gurur ve şeref duyuyorum. Samsun'un hemşerisi olmak, benim için büyük bir onurdur. Samsun Ticaret ve Sanayi Odamızın, Ticaret Borsamızın önünde TOGG'un bir arabasını sergiledik. Burada 19 Mayıs'ta TOGG'un ilk çıkış noktası Samsun oldu. Bu birliktelik bizi etkiledi ve buraya TOGG yakışır dedik" diye konuştu. 

'BİZE IŞIK OLACAKSINIZ'

Samsun Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Akyüz ise, Hisarcıklıoğlu'na teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, "Yeni yayın döneminde sizlerin bizimle olmasını arzu etmemizdeki en büyük sebep şuydu; ülkemizin her durumunda sizin milli duruşunuz ve sağduyulu yaklaşımınız ve iş insanlarına hep yol gösterici ışık tutucu oldunuz. Biz de bu yayın döneminde herhangi bir siyasetin yelpazesinde yer almadan Türkiye'yi kucaklayan, milli duruşunuz ve hoşgörülü tavırlarınızı buraya aksettirerek, yayın akışımızda da bunları sunmak istedik. Şeref verdiniz. Onur duyuyoruz burada olmanızdan. İnşallah bu temennilerimizle beraber Samsun'da üç yıldır yayın hayatını kapatmış yerel bir televizyonu da Samsunlu hemşerilerimize sunduk. Arzu ettiğimiz, şey şu: Samsun'a yapılan yatırımların, doğru işlerin veya iyi yada kötü günlerin beraber yaşanması ve paylaşılması. Biz sevginin paylaşıldıkça artacağını, acının da paylaşıldıkça azalacağını düşünüyoruz. Bu noktada sizde hoşgörülü ve milli duruşunuzla bize ışık olacaksınız" ifadelerini kullandı.

'NE MUTLU BİZE'

Samsun Medya Grubu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ise şunları söyledi: "Samsun'a hep beraber bir şeyler katabiliyorsak ne mutlu bize. Dünkü 'İlişki meselesi' başlıklı yazımda da ifade ettim. Samsun'a 5 okul kazandırılması kolay bir şey değil. O da Salih Zeki Bey ile Sinan Bey'in ve Haluk kardeşimizin sizinle olan ilişkilerinizin sonucudur. Biz bunu biliyoruz ve farkındayız."

'MAŞALLAH YAZILI PLAKET TAKDİM ETTİ'

Hisarcıkloğlu da konuşmaların ardından Akyüz'e TOBB'un maşallah yazılı plaketini verdi. Erkan Akyüz de 'Bu plaketi, bize onur ve gurur veren ağabeyim Necdet Uzun'la birlikte almak istiyorum" dedi ve plaketi Uzun'a takdim etti. Ardından Hisarcıklıoğlu ile beraberindekiler Samsun Medya Grubu'nun çalışma kompleksini gezdi ve tüm çalışanlara başarı diledi.

Haber: https://www.samsungazetesi.com/

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pençe-Kilit Bölgesinde 4 asker şehit oldu, 3 asker yaralandıÖnceki Haber

Pençe-Kilit Bölgesinde 4 asker şehit old...

Türkiye-Afrika Medya Zirvesi İstanbul’da düzenlenecekSonraki Haber

Türkiye-Afrika Medya Zirvesi İstanbul’da...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar