Konya’da İlk kez düzenlenecek olan Çikolata ve Kahve Festivali Ziyaretçilerine kapılarına aralıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konya’da İlk kez düzenlenecek olan Çikolata ve Kahve Festivali Ziyaretçilerine kapılarına aralıyor
Abone ol
Konya’da ilk kez düzenlenecek olan Çikolata ve Kahve festivali 8-9-10 Ekim tarihlerinde SelçukluKongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Festival tadında geçecek organizasyonda tüm Çikolata ve kahve tutkunları Selçuklu Kongre Merkezinde buluşacak. Sektör öncüleri ve 3'üncü nesil kahve akımını barındıran festivalde üç gün boyunca birbirinden renkli ve "lezzetli" aktiviteler yer alacak.

550 Bin Kahve severin yaşadığı Konya’da katılımın oldukça yoğun olması bekleniyor. Gerçekleşecek olan organizasyonda atölye çalışmaları ve çeşitli gösteriler ile kahve konusunda gösteriler sergilenecek. Festival kapsamında ülkemizde ve Dünya’da önde gelen kahve ve çikolata markaları ürünlerini ziyaretçilerine tattıracaklar.

Markalar Etiyopya, Kolombiya, Brezilya gibi kahvesi ile ünlü olan ülkelerden getirdikleri çekirdekleri taze bir biçimde kavurarak kahve severler ile buluşturacaklar. Festivale katılım sağlayan ziyaretçileri gün boyu yapılacak olan çekişlerle beraber çeşitli sürprizlerde beklemekte. Oldukça geniş bir alanda gerçekleşecek olan festivalde katılımcılar sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek gönül rahatlığı ile eğlenebilecekler.

Festival sosyal nitelik taşımasının yanı sıra birçok sektörü bir araya getirmeyi de hedefliyor. En sevilen lokal kahve dükkanlarının yanı sıra dünyaca ünlü coffee shop'lar, kendi evinin baristası olmak isteyenler için çeşitli atölyeler ve seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve sevilen müzisyenlerin konserleri yer alacak. Festivalde farklı tatları deneme imkânı bulacak olan ziyaretçiler, festival alanında yapılacak olan aktiviteler ile eğlenceye de doyacaklar. Ziyaretçilerin yanı sıra festivale katılım sağlayacak olan coffe shop’lar markalarını ve ürünlerini tanıtmak için fırsat bulmuş olacaklar.

3 gün boyunca kahve ve çikolata tutkunlarını ağırlayacak olan festivalde katılımcılar lezzetin yanında müziğe doyacaklar. 8 Ekim’de Sancak, 9 Ekim’de Kahraman Deniz, 10 Ekim’de Ekin Uzunlar konserleri ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacaklar.

Yaklaşık 25 bin ziyaretçinin katılması hedeflenen festivalle ilgili ayrıntılı tüm bilgiler ve etkinlik programı https://www.cikolatakahvefest.com web adresinden ve festivalin @cikolatakahvefest sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek. Etkinliğe katılım sağlamak için https://www.passo.com.tr ve https://littlejoyturizm.com adreslerinden biletlere ulaşabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pınar Karşıyaka saatlerce İsrail Havalimanı'nda bekletildi!Önceki Haber

Pınar Karşıyaka saatlerce İsrail Havalim...

Yalanı paylaş gerçeği karart: Dijital diktatör Facebook'un gerçek yüzüSonraki Haber

Yalanı paylaş gerçeği karart: Dijital di...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar