Kuveyt ve Türk İşadamları İstanbul'da bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuveyt ve Türk İşadamları İstanbul'da bir araya geldi
Abone ol
Kuveytli İşadamı Bassam Al-Ghanim ile Türk işadamı Ahmet Fatih Hatunoğlu İstanbul Florya'da bulunan Van İşadamları Derneği'nde bir araya geldi.

Kuveyt'te yeni kurulan ve kısa adı TACO olan TURKİSH-ARAB COMPANY ORGANİZATİON  Genel Başkanı Bassam Al-Ghanim, Türkiye Girişimci İşadamları ve Sanayiciler Derneği (TÜGİSAD)  Başkanı Ahmet Fatih Hatunoğlu ile bir araya gelerek heyetler arası görüşmeler yaptı.

Kuveytli İşadamı Bassam Al-Ghanim, gelecekte Türkiye'de çalışmalar yapmayı ve projeler üretmeyi düşündüklerini belirtti. Amaçlarının Türk ve Kuveytli işadamlarının bir araya gelerek iki ülke arasında ticaret hacmini genişletmek olduğunu belirten Bassam Al-Ghanim; "Türkiye'de, Türk işadamları ile beraber iki ülke arasında köprüler kurmak istiyoruz" dedi.

TÜGİSAD başkanı Hatunoğlu ise yaptığı konuşmada; "Kuveytli işadamları ile beraber çalışmayı bizlerde çok istiyoruz. Özellik iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin daha çok gelişmesi hem iki ülke açısından hem de bölge ülkeleri açısından büyük faydalar sağlayacaktır" dedi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya yapılması gereken yatırımlara da değinen Hatunoğlu; "Bugün Doğu bölge illerinin yatırımlara açık olduğunu, sanayinin, teknolojinin bu bölge illerinde de gelişebileceği" belirtti. Hatunoğlu; "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yatırımlara ve gelişmeye açık" olduğunu dile getirdi.

Kısa adı VİŞAD olan Van İşadamları Derneği Genel Başkanı Fethullah Kardaş ise yaptığı konuşmada; "Dostluk ve kardeşlik hukukunun geçmişte olduğu gibi bugün de ticari alanda ortak yatırımlar yaparak devam etmesi elzemdur. Bu sebeple Kuveyli işadamları ile ticaret hacmini büyütmek bizimde arzumuzdur" dedi. 

Heyetlerin yaptığı görüşmelerin ardından çalışmalarını sürdürmek ve geliştirmek için tekrar bir araya geleceklerini belirttiler.

Kaynak:DAVAM HABER

Anahtar Kelimeler:
  • 4
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatih Erbakan: Gençlerde kalp krizinden ölümlerdeki artışın sebebi mRNA aşıları mı?Önceki Haber

Fatih Erbakan: Gençlerde kalp krizinden...

Malezya Kralı Sultan Abdullah Şah, Ankara’daSonraki Haber

Malezya Kralı Sultan Abdullah Şah, Ankar...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar