Mehmet Altınöz; Günaydın Ak Parti Yöneticileri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Altınöz; Günaydın Ak Parti Yöneticileri
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehemet Altınöz, Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu kongreye katılım sağladı.

Genel Başkan Yardımcsı Altınöz kongrede yaptığı konuşmada iktidar partisine yüklendi. "Erbakan hocam ders anlatrken bunlar arka kapından kaçanlar diye hitap eden Altınöz artık iktidarın elinde tuttuğu iktidar anahtarını getirip Genel Başkanıız Fatih Erbakan'a teslim etmelidir. Bundan başka, kurtuluş ve çıkış kapınız yok dedi.

Resim

Bu iktidar Milli Görüş'çü değil

Altınöz yaptığı konuşmada: "Bizim halkımız çok iyi niyetlidir. Erbakan hocamızın talebeleri 20 yıl sonra ortaya çıktılar ve dediler ki, Biz Erbakan Hoca'nın talebeleriyiz, bizim halkımızda bunlar Erbakan Hoca'ya sormadan parti kurmaz, bunlar partiyi kurdular ve dediler ki bunlar Erbakan Hocamızın talebeleri diyerek gittiler bu iktidara oylarını verdiler. Fakat baktılar ki gelinen noktada bunlar Erbakan Hocamızın talebeleri ama ancak Erbakan Hocamızın politikalarını yürütmüyorlar. Bunlar Milli Görüş'çü değilmiş, bunlar takiyye yapmışlar. Bunlar Milli Görüş gömleğini çıkardık dediler ama gerçekten de çıkarmışlar. Biz bunu farkına geç vardık diyorlar" dedi.

Günaydın Ak Parti Yöneticileri

Şimdi Ak Parti yöneticileri çıkmış diyorlar ki "Nas var." Bu Nas kelimesini en son kullanacaklar sizlersiz diyen Altınöz: "Yazıklar olsun sizlere. Günaydın Ak Parti yöneticileri şimdi mi aklınıza geldi de Nas diyorsunuz? Sizin Erbakan Hocamıza yaptığınız zulmü Siyonizm yapmadı. Sizlere yazıklar olsun" dedi.

890 Bin lira yerine 14 Trilyon ödedik

Refah Partisi döneminde kayıp trilyon davasıdan bahseden Altınöz; "Siz trilyon davasını çok iyi bilirsiniz. Kamuoyunda trilyon davası diye geçen davada 890 bin liralık partinin parası 14 buçuk trilyon olarak Erbakan Hocamız tarafından ve Erbakan ailesi tarafından ödendi. Ey AKP yöneticileri, orada Nas var da burada Nas yok mu? Bu memlekette de, İslam coğrafyasında da siz Nas'ı konuşamazsınız" dedi.

Maalesef müteahhitlere para çok vatandaşa para yok diyen Genel Başkan Yardımcısı Altınöz; "80 milyon insanın ve tüm insanlığın için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DAVAM HABER

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milyonlarca kişi bekliyordu: Hesaplara en az 1.102 TL yatacakÖnceki Haber

Milyonlarca kişi bekliyordu: Hesaplara e...

Fatih Erbakan: Bu millet Çin modelini değil, bir an evvel seçim sandığını görmek istiyor!Sonraki Haber

Fatih Erbakan: Bu millet Çin modelini de...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar