Mehmet Altınöz: "Türkiye'ye yeniden ılımlı siyaseti getireceğiz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Altınöz: "Türkiye'ye yeniden ılımlı siyaseti getireceğiz"
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, yaptığı açıklamada, kutuplaştırmadan uzak Türkiye'ye yeniden ılımlı bir siyaset, kaliteli insan yetiştiren ve üretim odaklı bir anlayış getireceklerini ifade etti.

Altınöz, Samsun'da partisinin Salıpazarı İlçe Başkanı, Samsun İl Başkanı Salih Şahin ve MKYK Üyesi Mustafa Barutçu ile birlikte Salıpazarı’nda Sivil Toplum ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

İLK GÜNKÜ GİBİ YOLLARA DÜŞTÜLER

Altınöz ziyaretler sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Rahmetli Necmettin Erbakan Hoca'nın siyaset anlayışı içinde hareket edeceklerini belirterek, "Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Türkiye yeniden ılımlı siyaset anlayışıyla, kutuplaştırmadan, kaliteli insan yetiştiren ve üretim odaklı politikasıyla hareket edecektir. 50 yıl önce Türkiye yollarına inançlı, sadık ve samimi bir kadro ile yola çıkan Muhterem ERBAKAN Hocamızı özlemle, minnetle ve rahmetle anıyoruz. Ve bugün 50 yıl sonra Yeniden Refah Partimizin inançlı mensupları olarak Karadeniz'in incisi Samsunumuz'un Salıpazarı ilçesinden; Muhterem Erbakan Hocamızın icadı olan Pat-Pat motorun üzerinden iktidar yürüyüşüne çıkan başta gönlümüzün sultanı genç liderimize, 2. Erbakanımız Sayın Dr. Fatih ERBAKAN'a, Yeniden Refah kadrolarına, aynı zamanda Aziz ve Muhterem Milletinizin tüm fertlerine selam olsun..."

 

MEHMET ALTINÖZ'DEN STK VE ESNAF ZİYARETLERİ

 

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ü makamında ziyaret eden Altınöz burada ilçe ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Halil Akgül de ziyaretlerinden dolayı Mehmet Altınöz’e teşekkür etti. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan yardımcısı Mehmet Altınöz, MKYK Üyesi Mustafa Barutçu, Samsun İl Başkanı Salih Şahin, Salıpazarı ilçe başkanı Emin Kahramanoğlu ve teşkilat yönetimi ile Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaflarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

 

Salıpazarı’ndaki ziyaretlerde sırasında halkın gösterdiği yoğun ilgiden memnun kaldıklarını da ifade eden Altınöz, Salıpazarı İlçe Teşkilatına ve Salıpazarı halkına teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziantep'te özel hastanede patlama! Ölü ve yaralılar varÖnceki Haber

Gaziantep'te özel hastanede patlama! Ölü...

Enes Polat: "Sadece seçim zamanı değil , geçim zamanı da halkımız ile iç içeyiz"Sonraki Haber

Enes Polat: "Sadece seçim zamanı değil ,...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar