Milli Görüş Lideri Erbakan Hoca kabri başında dualarla anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Görüş Lideri Erbakan Hoca kabri başında dualarla anıldı
Abone ol
Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca vefatının 11. yıldönümünde kabri başında Kur’ân-ı Kerim okunup dualar edildi.

Milli Görüş hareketinin lideri ve Türk siyasetinin hocası Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca vefatının 11. yılında ERBAKAN VAKFI İstanbul İl teşkilatı tarafından düzenlenen program ile kabri başında Kur'an-ı Kerim okunarak ve dualar edilerek anıldı.

Programda bir konuşma yapan ERBAKAN VAKFI İstanbul İl Başkanı Numan Balcı yaptığı açıklamada; 

"Mili Görüş davasının yılmaz mensupları, çok değerli erbakan sevdalıları hepimizin öğretmeni, heepimizin lideri bize istikameti öğreten merhum liderimiz Pro.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın vefatının 11. yılında bizleri bir araya getiren Cenabı ALLAH'a hamd, alemlerin efendisi Hz. Muhammed (a.s.) efendimize salat ve selam olsun. 27 Şubat'ın soğuğunda merhum hocamızı ebedi istiratgahına uğurlarken hepimizin hüzünlü olduğu bir günde, bundan sonra ne yapacağımız dediğimiz bir günde, hepimzin belkide karamsarlığa düştüğü üzüldüğümüz, hüzünlendiğimiz günlerin ardından bizlere Erbakan hocamızın davasının yerde kalmayacağını gösteren ve O'nun davasına tekraren sahip çıkarak bizleri hocamızın istikametinde yürütmek üzere tekrar heyecandıran kıymetli Genel Başkanımız Fatih Erbakan Bey'e huzurlarınızda merhum Necmettin Erbakan Hocamızın ruhaniyeti önünde şükranlarımı sizler adına arz etmek istiyorum. Merhum Erbakan hocamızın ruhaniyeti huzurunda, bütün kardeşlerimizin huzurunda inşallah şahsınıza da söz veriyoruz.Bizler ki nasıl ki hocamızın ynında daima durduysak sizinde yanınızda durmaya devam edeceğiz" dedi.

Erbakan Vakfı tarafından düzenlenen anmada da Kur’an-ı Kerim okunup dua edildikten sonra Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptığı açıklamada: 

"Necmettin Erbakan denilince akıllara feraset kavramının gelir. Erbakan Hocamız, gerçek bir devlet adamı, dava adamı, örnek bilim insanı ve örnek Müslümandı. Ferasetiyle, hidayet ve ilmin üst seviyede olması dolayısıyla Allah’ın kendisine bahşettiği ferasetiyle bütün millete ve İslam alemine bir pusula gibi yol gösterdi ve doğru pozisyon almamıza vesile oldu” dedi.

Fatih Erbakan; "Erbakan Hoca'nın işçiye, memura, emekliye ve çiftçiye yüksek gelir seviyesi artışı sağladığını anımsatan Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan denilince akla sanayi, teknoloji, üretim ile istihdamın gelir.

4 partisinin haksız yere kapatılmasına rağmen Erbakan'ın beşincisini kurup yoluna devam ettiğini dile getirerek, "12 Eylül döneminde idamla yargılanmasına rağmen davasına devam etmesi, yoluna devam etmesi gerçek bir dirayet abidesini bugün andığımızı göstermektedir. Erbakan, örnek bir dava adamı olarak hayatını idame ettirdi."
ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erbakan'ı ıslıklarım demişti: Kaftancıoğlu anma programında en ön sıradaÖnceki Haber

Erbakan'ı ıslıklarım demişti: Kaftancıoğ...

Korkunç iddia: Rus Wagner grubuna Zelenskiy'i öldürme emri verildiSonraki Haber

Korkunç iddia: Rus Wagner grubuna Zelens...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar