Milli Siyaset Akademisi başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Siyaset Akademisi başladı
Abone ol
Yeniden Refah Partisi (YRP) Siyasi İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen ve son dersini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın vereceği Milli Siyaset Akademisi, başladı.

​​​​​​


Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan

Yeniden Refah Partisi Siyasi işleri biriminden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe öncülüğünde düzenlenen Milli siyaset Akademisi eğitim çalışmalarının ilk serisi Marmara bölgesi katılımlı yüz yüze ‘Milli Siyaset Akademisi’ eğitim çalışması geniş bir katılımla Bolu'da başladı. Kocaeli başta olmak üzere Bursa, Sakarya, Çanakkale, Yalova, Bilecik, Balıkesir ve Düzce illerinden gelenlerle geniş bir katılımla yapılıyor.

Açıklama yok.

Milli Siyaset Akademisi ilk Programı 13-14-15 Kasım tarihleri arasında Bolu Sarot Termal Park Tatil Köyü'nde gerçekleştiriliyor.


Katılımcılar, aldıkları derslerden program sonunda sınava tabi tutulacaklar ve başarılı olan katılımcılara 'Uluslararası Yeni Pazar Üniversitesi' onaylı, Siyaset Bilimi, Siyasal Tarih, Yeni Dünya Düzeni ve Sosyal Medyanın Etkisi, adlarında üç adet resmi sertifika ile Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan imzalı başarı belgesi verilecek.

Açıklama yok.

Milli Siyaset Akademisi Eğitim Kampı'nda İstiklal marşının okunması ile başlayan programda Kuran-ı Kerim tılaveti okundu. Akademi programında Yeniden Refah Partisi  Genel Sekreteri 20. ve 21. dönem Bayburt milletvekili Suat Pamukçu, ve MKYK üyesi Mehmet Altınöz'ün konuşmaları yer aldı.

Açıklama yok.

Milli Siyaset Akademisi Eğitim Kampı'nda dersleri verecek isimler şöyle, ‘Siyasi İletişim Teknikleri' dersini Uzman Klinik Psikolog Mikdat Ertem sunacak. 'Devlet ve Bürokrasi Yönetimi' konusunu, Gelir İdaresi Eski Başkanı YMM Mehmet Akif Ulusoy anlattı. Önce Ahlak ve Maneviyat düsturu ile siyaset sahnesinde yer alan Yeniden Refah Partisi mensuplarına 'Nefis Terbiyesi' dersini ise Dr. İhsan Şenocak aktardı. Milli Siyaset Akademisi'nde 'Küresel Sistemde Siyasal Fikirler' işlevini Doç. Dr. Eldar Hasanoğlu 54. Hükümetin Devlet eski Bakanı Prof. Dr. Sacit Günbey'de 'Siyasi Tarih ve Milli Görüş'ün Etkileri' konusunu işleyecek.
Açıklama yok.
Açıklama yok.

Genel başkan Dr.Fatih Erbakan ders verecek

Milli Görüşçülere son ders, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’dan olacak. Erbakan sunumunda 'Neden Siyaset' konusuna değinecek ayrıca katılımcılara kendi imzasıyla bir başarı belgesi de takdim edecek. Yeniden Refah Partisi Milli siyaset akedemisi eğitim serileri beş bölgeyle devam edecek. Planlanan Eğitimlerle Türkiye siyasetine yön verecek diplomalı siyasetçilerin yetişmesi hedefleniyor.





 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Günlük Covid-19 Raporu AçıklandıÖnceki Haber

Günlük Covid-19 Raporu Açıklandı

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'a suikast girişimi!Sonraki Haber

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'a suikast...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar