MSA; "Adım At İz Bırak Efsane Ol"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MSA; "Adım At İz Bırak Efsane Ol"
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Milli Siyaset Akademisi (MSA) tarafından organize edilen "Adım At İz Bırak Efsane Ol Türkiye Gelişsin Dünya Özgürleşsin" Gebze Kent Meydanı'nda halk ile buluştu.

"Adım At İz Bırak Efsane Ol Türkiye Gelişsin Dünya Özgürleşsin" sloganıyla ile Gebze halkı ile buluşan Milli Siyaset akademisi, Gebzeli gençlere Gençlerimizin ahlaklı ve maneviyatlı yetişmeleri konusunda sunumlar yaptı.

Gebze kent meydanında gerçekleştirilen ve Milli Siyaset Akademisi Koordinatörü Erhan Erdoğan'ın moderatör olarak yönettiği programa dünyaca ünlü profesyonel futbolcu JACQUES FATY , U19 GRUP SPOR DİREKTÖRÜ MEHMET UZUN'un yanı sıra programa

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz

Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı Engin Kılıç

Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Fatih Yalsız

Gebze Spor Eski Kaptanı Ensar Acar

Yeniden Refah Partisi Mahalli idareler başkan yardımcısı Yaşar Birgül

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il, ilçe ve gençlik yönetimleri

Spor okullarından gelen genç sporcular ve Gebze halkı katılım sağladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnür Büyükgöz

Programda söz alan Gebze Belediye Başkanı Zinnür Büyükgöz, Gebze’mizde sporu kültür haline getiriyor, yaygınlaştırıyor ve çeşitlendiriyoruz. Sürdürülebilir bir yaklaşımla çocuklarımızın ve gençlerimizin rahatça spor yapabilecekleri, yeteneklerini geliştirebilecekleri kurumsal ortamlar hazırlıyoruz.

GEBZESEM, Eren Bülbül Spor Kompleksi, Gebze Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Yaz ve Kış Okulları gibi, Burada ahlakı ve erdemli gençler yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz" dedi.

Dünyaca Ünlü Futbolcu Jaques Faty, "Türkiye’yi çok seviyorum. Türkiye’nin buralardaki hizmetlerine destek olmak için buraya geldim” dedi. Gebze’yi ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Faty, Burada olmaktan mutluyum. Spor faaliyetlerine destek olmak ve moral vermek için geldim" diye konuştu.

Futbolun birleştirici, kaynaştırıcı bir özelliği vardır. Futbol camiasındaki tüm futbolcuların duyarlı olmasını ve tüm dünyada zor durumdaki insanlara yardım ulaştırmalarını istiyorum. Dedi

“SPORCU AHLAKI VE SPOR’UN GENÇLER ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ” konulu sunumlarını gerçekleştiren JACQUES FATY ve MEHMET UZUN sunumlarının ardından gençlerin sorularını cevapladılar.

 

Programın Büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştiğini belirten Milli Siyaset Akademisi Koordinatörü Erhan Erdoğan bu tür programların diğer illerde devam edeceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mehmet Altınöz: "Biz seçimlere tek başımıza gireceğiz"Önceki Haber

Mehmet Altınöz: "Biz seçimlere tek başım...

Usta yazar Rasim Özdenören vefat ettiSonraki Haber

Usta yazar Rasim Özdenören vefat etti

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar