Murat Marap; "LGBT derneklerini kapatacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Murat Marap; "LGBT derneklerini kapatacağız"
Abone ol
Yeniden Refah Partisi İstanbul milletvekili aday adayı Murat Marap Milli Görüş iktidarında LGBT derneklerinin kapatılacağını belirtti.

Yeniden Refah Partisi İstanbul milletvekili aday adayı Murat Marap gazetecilerle bir araya geldi. Neden milletvekili için aday adayı olduğunu belirten Marap şunları söyledi.

"Daha çocukluğumuzda şeref bulduğumuz Milli Görüş davasında ilk olarak Refah Partisi ile siyasi hayatımız başlamış oldu. Merhum Erbakan Hocamız emanetini ALLAH'a teslim ettiği güne kadar kendisine sadık kaldık. Merhum Erbakan Hocamız'dan sonra Milli Görüş'ün ikinci kırk yılında liderimiz Fatih Erbakan Bey'e sadık kalarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Hakk'ı savunmak için, mazlumun yanında zalimin karşısında dimdik durmak için,  D-8'lerin tekraren asıl işlevine dönmesi için ve Milli Görüş davasını hakim kılmak için adaylığını açıklayan Murat Marap iktidara geldiklerinde LGBT derneklerini kapatacaklarını, ahlâk ve maneviyat öncülüğünde bir neslin yetişmesi için mücadele edeceklerini belirtti.

Toplumda kanayan bir yara olan ve toplumun ahlâk ve maneviyatın düzenini bozan LGBT ve türevlerinin ivedilikle kapatılacağını belirten Marap; "Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan Bey'in de yaptığı açıklamada da belirttiği gibi, derdimiz insanların yaşam tarzını engellemek değil, derdimiz toplum ahlâk yapısının bozulmamasıdır" dedi.

6284 kanununa da değinen Marap; "Aslına bakarsanız bu kanun kadını koruduğu söylense de aslında aile yapısını yıkan İstanbul Sözleşmesi'ni tabiri caizse kuşatan bir yıkım maddesidir. Kadın, insanlığın onurudur. Bizleri bu dünyaya getiren de bir kadındır. Alemlerin efendisi Hz. Muhammed, "cennet annelerin ayakları altındadır" derken kadına nasıl bir değer verildiğinin apaçık göstergesidir. Bizler de Yeniden Refah Partisi olarak diyoruz ki, 6284'ü kaldırmak çözüm değil, sadece kadını değil aileyi koruyan yasal düzenlemeler yapmalıyız. Avrupa'dan gelen hiç bir kanun maddesi bizim değerlerimizin önüne geçemez. O nedenle ki, kendi değerlerimize ait kanun maddeleri ile kendi aile yapımızı ve toplum ahlâk ve düzenini koruyucu maddeler getirebiliriz" dedi.

Murat Marap: "Ak Parti ile de görüşmelerimizde kendilerine Genel Başkanımız tarafından sunulmuş olan 30 maddenin içeriğinde LGBT ve 6284'ün de var olduğunu ve bu maddelerin Ak Parti tarafından da kabul gördüğünü" söyledi.

Murat Marap son olarak; "Önümüzdeki seçimlerin ülkemize, vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde! Dikkat çeken anlar...Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Par...

BAKAN KURUM: ESNAFIMIZ İÇİN GEÇİCİ İŞ YERLERİ HAZIRLIYORUZSonraki Haber

BAKAN KURUM: ESNAFIMIZ İÇİN GEÇİCİ İŞ YE...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar