Murat Marap; "Ümmetin Lideri ERBAKAN Gibi Olur"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Murat Marap; "Ümmetin Lideri ERBAKAN Gibi Olur"
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Komisyon Üyesi Murat Marap Samsun İl Divan Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, "Ümmetin lideri miting yapmaz merhum Erbakan Hocamız gibi Filistin'e asker gönderir, İncirlik Üssünü kapatır. Ümmetin lideri merhum Erbakan Hocamız gibi icraat yapar" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Komisyon Üyesi Murat Marap Samsun İl Divan Toplantısı'na katılım sağladı.

Murat Marap yaptığı açıklamada; "İktidar ekonomide yaptığı mücadelede maalesef sınıfta kaldı" dedi.

"ASIL ENFLASYON PAZARDA YAŞANIYOR"

Marap; "14 Mayıs seçimlerinden sonra hemen hemen her ürüne gelen zamlar milletin belini büktü. İktidarın açıkladığı enflasyon rakamları ile pazardaki enflasyonun birbirini tutmadığını asıl enflasyonun halk pazarlarında yaşandığını" söyledi.

"HANİ FAİZ YÜKSELMEYECEKTİ"

Murat Marap sözlerinin devamında"Sayın Cumhurbaşkanı ben olduğum müddetçe faiz çıkmayacak demişti. Maalesef ki faiz bugün yüzde 40'a çıktı. Hani Sayın Cumhurbaşkanı'ın kendisi iktidarda olduğu müddetçe faizler yukarı çıkmayacaktı?" diye sordu.

"İKTİDAR İSRAF VE SAVURGANLIKTAN VAZGEÇMELİDİR"

Murat Marap: Aşırı israf ve savurganlığın ekonomide getirdiği sürece bir de üretimden çok tüketim politikasına geçildiğini ifade eden Murat Marap; "Artık iktidar çok geçmeden merhum Erbakan Hocamızın başbakanlık döneminde ekonomide yapmış olduğu havuz sistemine, denk bütçeye geçmeli ve aşırı israf ve savurganlıktan vazgeçmelidir" dedi.

Milli Görüş iktidarında aynı merhum Erbakan Hocamız gibi havuz sistemini oluşturup ekonomide büyük adımlar atıp toplumun alım gücünü yükselteceklerini belirten Marap; "2028 yılında halkımızı tekrar Milli Görüş iktidarı ile tanıştıracağız" dedi.

"İSRAİL DEVLET DEĞİL TERÖR ÖRGÜTÜDÜR"

İşgalci İsrail'in Gazze'de soykırım uygulamasına da değinen Murat Marap; İsrail'i bir devlet olarak değil terör örgütü ilan etti 

İşgalci İsrail'e, "Terör örgütü İsrail" diye tanımlayan Murat Marap; "Filistin, Kudüs bizim çizgimizdir. Merhum Erbakan Hocamızın dediği gibi, gün gelecek İsrail'e öyle bir tokat atacağız ki bir daha asla kendine gelemeyecek" dedi.

"MİLLETİN GAZI ALINMAK İÇİN MİTİNG YAPILMAZ"

İktidarın Filistin politikasını da eleştiren Murat Marap; "Sayın Cumhurbaşkanı İstanbul'da miting yaptı. Resmen milletin gazının alınması için yapılan bir miting oldu" dedi.

7 Ekim'de Hamas'ın "Aksa Tufanı"nı başlamasından sonra işgalci İsrail'in çoluk çocuk, yaşlı, kadın erkek demeden öldürmeye kalkıp soykırım uygulamasını sert bir dille eleştiren Murat Marap, "İktidar miting yapana kadar icraat yapmalı. Bugün hâlâ Türkiye limanlarından işgalci İsrail'e lojistik sevkiyatlar devam ediyor. Bu tür ticaretin derhal durdurumalıdır" dedi.

"ABD ÜSTLERİ DERHAL KAPATILSIN"

Marap; "Nasıl ki Erbakan Hocamız başbakanlığı döneminde İncirlik Üssü'nü kapatıp, Filistin'e Türk askerini gönderdi ise bu gün ki iktidarda derhal ve ivedilikle işgalci İsrail ile tüm ticareti durdurmalı, İncirlik ve Kürecik üstlerini kapatmalıdır.

Erbakan Hoca gibi işgalci İsrail karşısında dik durulması gerektiğini belirten Murat Marap; "Ümmetin lideri merhum Erbakan Hocamız gibi olmalı. Sözlerden icraat ile cevap vermelidir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:DAVAM HABER


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avrupa'da artan ırkçılık ve İslamofobi’nin nedenleriÖnceki Haber

Avrupa'da artan ırkçılık ve İslamofobi’n...

Genel Başkan Basa, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj YayınladıSonraki Haber

Genel Başkan Basa, 3 Aralık Dünya Engell...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar