Nihal Yalçın'ın yakın arkadaşı Zeynep Ocak'tan PKK elebaşı Öcalan'a övgü dolu sözler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nihal Yalçın'ın yakın arkadaşı Zeynep Ocak'tan PKK elebaşı Öcalan'a övgü dolu sözler
Abone ol
Altın Portakal Film Festivali'nde Tamer Karadağlı ile yaşadığı polemikle gündeme gelen oyuncu Nihal Yalçın'ın, terör soruşturması kapsamında tutuklu olan HDP'li Selahattin Demirtaş destekçisi olduğu ortaya çıkmıştı. Yalçın'ın ödül töreni sonrasında birlikte video çekerek Karadağlı'ya göndermede bulunduğu arkadaşı Zeynep Ocak'ın da terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ı öven tweetleri ortaya çıktı.

Altın Portakal Film Festivali'nde 'en iyi kadın oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerginlik Türkiye'nin gündemine oturdu.

Yalçın, ödül töreni sonrasında sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Karadağlı'yı taklit etti.

Karadağlı ise tüm bu yaşananlara konuk olduğu canlı yayında cevap verdi. Yalçın'a HDP milletvekillerinin sahip çıktığını belirten ünlü aktör, "Buldan, Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Benim duruşum da belli olan bir duruş. Polisimize askerimize kurşun sıkan PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye" ifadelerini kullandı.

Tamer Karadağlı sessizliğini bozdu: Nihal Yalçın'a HDP sahip çıktı

Zeynep Ocak'tan Öcalan'a destek tweetleri

Nihal Yalçın'ın, Karadağlı ile dalga geçtiği videoda yanında bulunan yakın arkadaşı Zeynep Ocak ile ilgili de yeni detaylar ortaya çıktı.

  • Yalçın'ın "Selahattin Demirtaş'a özgürlük" cümlelerini programında yayınlayan Ocak'ın, sosyal medya hesabından terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'a övgüler yağdırdığı görüldü.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

 

Altın Portakal'da konuşma süresi gerginliği: Nihal Yalçın'ın konuşması uzayınca Tamer Karadağlı ödülü kendisine uzattı

Altın Portakal'da konuşma süresi gerginliği: Nihal Yalçın'ın konuşması uzayınca Tamer Karadağlı ödülü kendisine uzattı

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü almak için sahneye çıkan Nihal Yalçın, konuşmasını uzatınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Ödülü vermek için sahnede olan usta oyuncu Tamer Karadağlı, Yalçın'ın konuşması sırasında ödülü kendisine uzattı.

'Artık sus' mu diyorsunuz?' diyerek tepki gösteren Yalçın'ın sözleri üzerine Karadağlı, “Ödülünüzle birlikte konuşun diye' karşılığını verdi.

​Tamer Karadağlı sessizliğini bozdu: Nihal Yalçın PKK'ya terör örgütü diyebilir mi?

​Tamer Karadağlı sessizliğini bozdu: Nihal Yalçın PKK'ya terör örgütü diyebilir mi?

Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerginlik Türkiye'nin en çok konuşulan konularından biri oldu. Olayın ardından linç kampanyası başlatılan Karadağlı sessizliğini ilk kez bozdu. Yalçın'a HDP milletvekillerinin sahip çıktığını belirten ünlü aktör, 'Buldan, Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Benim duruşum da belli olan bir duruş. Polisimize asker kurşun sıkan PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Yenişafak

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koronavirüs Vaka, Hasta, ölü sayısı açıklandıÖnceki Haber

Koronavirüs Vaka, Hasta, ölü sayısı açık...

90+8'de Gelen MutlulukSonraki Haber

90+8'de Gelen Mutluluk

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar