ÖZMEN EYÜP SULTAN İÇİN PROJELERİNİ AÇIKLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÖZMEN EYÜP SULTAN İÇİN PROJELERİNİ AÇIKLADI
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyon Başkanı Ali Rıza Yıldız ve Federasyon üyeleriyle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Alibeyköy Seçim Koordinasyon Merkezinde habercilerle bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Özmen projeleri ve icraatları hakkında bilgiler verdi. Kendisi göreve geldiği taktirde Eyüpsultan’da rant dönemini sona erdireceğiz.

 

Rant’a Son Vereceğiz

 

Eyüpsultan belediyesinin kaynaklarının verimli bir şekilde kullanılmadığını açıklayan Özmen “Biz göreve geldiğimiz 1 Nisan sabahında ilk iş olarak rant ve israfı bitireceğiz. Eyüpsultan Belediyenin 2022 yılında yüz bin metrekare arsayı 3,5 milyar liraya sattığını ve bu arsanın orman alanına çok katlı binalar dikildiğini ve bunların 6 milyon dolardan başladığı ve bu durumun bazı kişilere rant sağladığının altını çizdi.

 

Her Mahalleye Bir Kreş

 

Eyüpsultan’ın 29 mahallesi olduğu ve kocaman bir ilçede sadece belediyeye ait bir tane kreş bulunduğunu açıklayan Özmen bizler göreve geldiğimiz zaman kreş sayılarını artıracağız. Her mahalleye bir kreş açacağız bunun sözünü buradan veriyorum. Sosyal belediyecili ilkelerine bağlı şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz.

 

Yeşil Alanları Artıracağız

 

İlçemizdeki yeşil alanların sayısını artıracağız aynı zaman da yeni yaşam alanları açacağız halkımızın rahat edeceği ortamlar yapmak hedeflerimizin arasında! Bildiğiniz gibi ilçemizin tarihi kültürel açıdan zengin biz icraatlarımızı buna göre yapacağız” dedi.

 

Derelerimizden Pislik Akıyor

 

Pirinççi mahallesinde bulunan derelerimizden Geçmişte berrak su akarken şimdilerde ise pislik içinde ve halkımızın sağlığını tehdit ediyor. Bu mahallemizde sağlık ocağı, okul ve soysal tesis bulunmamaktadır. Bizler göreve geldiğimizde bunları da çözüme kavuşturacağız.

 

Turizm Müdürlüğü Açacağız

 

Öyle bir güzelliğe sahip bir ilçemiz var ki! Adeta Açıkhava müzesi böylesine güzel bir turistik ilçede Turizm Müdürlüğünün olmaması çok büyük bir kayıp ilçemize gelen turistleri ağırlayacak tesisler yapacak hatta yapmak isteyen arkadaşlarımıza da destek olacağız. İlçemizi cennete dönüştüreceğiz.

 

Anketlerde Rakiplerimizi Geçtik

 

İlçe genelinde yaptırdığımız anketlerde rakiplerimizden önde çıkıyoruz. Rüzgâr bizden yana esiyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu seçimi çok rahat kazanacağız. 31 Mart yerel seçimlerinde zafer Eyüpsultan’lıların olacak.

 

Yolsuzluk İddiaları Yalan

 

Eyüpsultan’da kız öğrenci yurdu yapılması için seçtikleri alanın Haliç kenarında bulunan İGDAŞ tesislerini yıkarak burada yapacaklarının müjdesini verdi. Başkan Adayı Özmen sosyal medyada kendi hakkında çıkan yolsuzluk haberlerinin troller tarafından yayıldığını ve bu tür haberlerin asılsız olduğunu bu troller hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

 

Altyapı Sorununu Çözeceğiz

 

Eyüpsultan’ın altyapı sorununa dikkat çeken Özmen göreve geldiğimiz zaman Trafik sorununu çözmek ve yaşam kalitesini artırmak ilk hedefimiz olacak. Raylı sistem, trafik düzenlemeleri, otoparklar, cadde ve sokak düzenlemeleri gerçekleştirerek prestijli bir Eyüpsultan inşa etmek hedeflerimiz arasında olacak” dedi.

 

Turizm Cenneti Olacak;

 

Özmen’in Eyüpsultan projeleri şunlar; Turizm Müdürlüğü ve Destinasyon Geliştirme Ofisleri açarak Eyüpsultan’ın tarihi ve kültürel gezi rotaları belirleyeceğiz.

 

Önceliğimiz Çalışanlarımız;

 

Belediye çalışanlarının hayat pahalılığı karşısında zorlandığını ve göreve geldikleri 1 Nisan sabahı itibariyle ivedilikle işçi ve memur temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştirerek maaşlarda iyileştirmeye gideceklerini ücretlere eklenecek nakdi sosyal yardımları artıracağız.

 

Eyüpsultan aslında zengin bir ilçe ama iyi yönetilmediği için bunun farkında değiliz. Bütçeyi yönetmek benim işim hem mesleki hem de akademik deneyimim de bütçe yönetmeyi iyi bilirim. Belediyenin bütçesi doğru yönetildiği taktirde ilçeye artı değer kazandıracak projeler hayata geçirilebilir.

 

Her Mahalleye 1 Kreş;

 

Çalışmak isteyen anneler, sosyal aktivitelere katılmak isteyen anneler için ilçemizin 29 mahallesinde kreşler ve gündüz bakım evleri açacağız. Çocuklarımız kaliteli ve güvenli ortamlarda yetişecek. Hayatın sokakta olduğunu söyleyen Özmen ekmek kavgası ve umut sokakta sizler beni her zaman sokaklarda göreceksiniz. Her an esnafın yanında olup onun sıkıntılarını gidermek için çözüm arayışında olacağım.

 

Otopark Sorununu Çözeceğiz;

 

Eyüpsultan’da otopark sorununu gidermek için 17 mahalleye 15 bin araç kapasiteli otoparklar yaparak trafiği rahatlatmayı hedeflediğini hem de hatalı park sorununu ortadan kaldıracağını iddia etti.

 

Çeyiz Desteği;

 

Yeni evlenecek çiftlere çeyiz desteği sunacaklarını belirten Özmen gençlerimizin daha yolun başında kurdukları hayallere bizlerde ortak olacak ve onları bu hayat pahalılığına kurban etmeyeceğiz.

 

Hoş Geldin Bebek;

 

Yeni doğan bebeklerimizin iyi ki doğdun hediyesi Eyüpsultan Belediyesinden olacak ilk aylarında gerekli olan tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız.

 

Kent Lokantalarını Hayata Geçireceğiz;

 

Vatandaşlarımıza kaliteli, sağlıklı ve ucuz 4 çeşit yemeği yiyebileceği Kent Lokantaları açarak yoksullukla mücadele edeceğiz.

 

Çevre Düzenlemeleri Yapacağız;

 

Silahtarağa Caddesi ve Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi kesişim bölgesine kavşak, çevre düzenlemesi yapacağız.

 

Silahtarağa Caddesi üzerinde bulunan trafik ışıklarında ki yaya yoğunluğunu azaltmak için üst geçit yapacağız.

 

İlçede deprem dönüşüm çalışmalarına hız kazandıracağız.

 

Rami Yeni Mahalleye kapalı spor alanı yapacağız.

 

Cadde ve sokak aydınlatmalarını iyileştireceğiz.

 

Havuzbaşı mevkiinde trafik ve çevre düzenlemesi yapacağız.

 

Tapu Sorununu Çözeceğiz;

 

Göreve geldiğimiz andan itibaren 2 yıl içerisinde tapu sorunlarını çözeceğiz. Yeşilpınar’da anahtar teslimini gerçekleştirdiğimiz Akşemsettin ve Çırçır’da temelini attığımız yerinde dönüşüm projelerimizi Eyüpsultan’ın bütün mahallelerine kazandıracağız.

 

Göktürk’ün Yaşam Kalitesini Artıracağız

 

Göktürk’te yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Özmen sosyal belediyecilik anlayışını Eyüpsultan’a kazandıracağız.

 

Uyuşturucuyla Mücadelemiz Devam Edecek;

 

Madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadelede okullarımızla diyalog halinde olacağız ve aynı zaman da okullarımızda zabıtalarımızla mücadeleye destek vereceğiz. Rehabilitasyon merkezlerimizle irtibata geçerek sorunları ivedilikle çözeceğiz.

 

Mal varlığı hakkında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Dr. Mithat Bülent Özmen mal varlığına yönelik 1 adet krediyle almış olduğu daire, bir adet eşine ait ikinci el polo marka araç olduğunu ancak “Benim En Büyük Servetim İki Çocuğumdur” dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeniden Refah Partisi Altındağ Belediye Başkan Adayı Altıngöz: "Altındağ’da CHP’ye verilen oy AK Parti’ye gider"Önceki Haber

Yeniden Refah Partisi Altındağ Belediye...

YRP Başkanı Erbakan: "Bölge insanına hizmetkar olacağız inşallah"Sonraki Haber

YRP Başkanı Erbakan: "Bölge insanına hiz...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar