RİZE’DE DOĞA, KÜLTÜR VE SANAT ŞÖLENİ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından “Gençlik Rize İçin Söylüyor” adı altında projelendirilen ve her aşamasında gençlerin yer aldığı video klip ile tam bir doğa, kültür ve sanat şöleni çıktı ortaya. Karadeniz’in sevilen şarkılarından ‘Ula Ula Niyazi’ farklı seslerle bütünleşip aynı ahenkte buluştu.

Şahin Tepesi’nden ses verdik, sesimiz Çeçeva’dan Elevit’ten, şehrin her bir noktasından duyuldu!

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından “Gençlik Rize İçin Söylüyor” adı altında projelendirilen ve her aşamasında gençlerin yer aldığı video klip ile tam bir doğa, kültür ve sanat şöleni çıktı ortaya. Karadeniz’in sevilen şarkılarından ‘Ula Ula Niyazi’ farklı seslerle bütünleşip aynı ahenkte buluştu.

Müzik evrenseldir, ortak dilimizdir.  Aynı dili kullanarak bütünleştiğimiz her ses ayrı bir hazinedir, tıpkı cennet şehrimizin her bir köşesi gibi! Taş köprülerimizden yaylalarımıza, derelerimizden tepelerimize kadar şehrimizin her dokusunu ele aldık, müzik ile harmanladık. Gençlerimizin güzel seslerinin Rize’nin gözde mekânlarıyla buluştuğu video klibi ile izleyicilere görsel bir ziyafet sunuyor.

Ses kayıt, mix, video çekim, montaj gibi işlerin tamamının gençler tarafından yapıldığı projeye desteklerinden dolayı Rize Belediye Başkanına Rahmi Metin’e teşekkür edilip, gecesini gündüzüne katan gençlerin seslerine, yüreklerine ve emeklerine sağlık diliyoruz denildi.

Video çekimindeki mekânlar: Ayder, Çamlıhemşin, Zilkale, Şimşir Ormanları, Taş Köprüler, Rize Şehir Merkezi, 15 Temmuz ve Demokrasi Meydanı, Rize Kalesi, Rize Şahin Tepesi, Rize Bakırcılar Sokağı, Ağaran Şelalesi, Çeçeva Çaylık, Kıbledağı, Arapdüzü, İkizdere, Garzavan Yaylası, Petran Yaylası, Anzer Yaylası, Elevit Yaylası, Fırtına Deresi, Rizespor Çaykur Didi Stadyumu, Tuzcuoğlu Memişağa Parkı, Andon Suyu Ilıcaları, Ziraat Çay Bahçesi, Atmaca Heykeli, Isırlık Tabiat Parkı ve Rize Müzesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel hakkında fezleke hazırlandıÖnceki Haber

PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan HDP...

Macron'un skandal ifadeleri sonrası Türkiye'den çok sert mesaj!Sonraki Haber

Macron'un skandal ifadeleri sonrası Türk...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar