Rütbeleri sökülmeli, emekli maaşları kesilmeli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rütbeleri sökülmeli, emekli maaşları kesilmeli
Abone ol
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli amirallerin küstah bildirisine ilişkin, "Bu çağrı bal gibi darbe çağrısıdır" dedi.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sert ifadeler kullandı:

 

"Aşılama çalışmaları memnuniyet verici bir düzeydedir. Türkiye haritası kırmızıya boyansa da umutsuzluğa kapanmayacağız. 

 

Bir yılı aşkın süredir beşeriyet salgının karşısında mücadele vermektedir. Koronavirüs vaka ve vefat sayısı tedirgin edici boyuttadır. Bizlere düşen kontrollü bir hayat düzenlemektir.

 

Olumsuz tesirleri en aza indirmek maksadıyla hükümetimiz yoğun çaba harcamaktadır. Maskeye kola değil ağza takmak, hijyen ve sosyal mesafeye uymak zorundayız.

 

Aşılama çalışmaları başarılı bir şekilde devam etmektedir. Türkiye’de yapılan aşı sayısı 17 milyonu bulmuştur. Bilinmelidir ki virüs bizim irademizden daha güçlü değildir.

 

Siyaset virüslerini kul affeder mi?

 

"KIRIM UKRAYNA TOPRAĞIDIR" 

Kırım'ın ilhakı kuşkusuz kanayan bir yaradır. Bizim nezdimizde Kırım, Ukrayna toprağıdır. Akmescit ise hatıralarımızın simge şehirlerindendir.

 

Karadeniz ısınırken Kafkaslar her an patlamaya hazır bomba gibidir.

 

HER TEHDİDİN DIŞ BAĞLANTISI VAR!

MHP, dünyayı başkent Ankara vizyonuyla kavramaktadır. Muhatap olduğumuz her tehdidin dış bağlantısı var. Hem ülkemizde hem uluslararası arenada ne olduğunu idrak etmekteyiz. 

 

Durduğumuz yer savunduğumuz fikir karmaşık meselelerin düğümünü çözecektir."

 

ESKİ AMİRALLERE SORUŞTURMA

Emekli amirallerin küstah bildirisine sert tepki gösteren Bahçeli, "104'lükler büyük bir suç işlemiştir. Bu suç cezasız kalamaz. Mavi Vatan'ımızı bu çürüklerle nasıl savunmuşuz" dedi.

 

104 amiral Türk demokrasi tarihinin kara lekesidir. Bunlar denizci değil denizciliğin yüz karasıdır. Montrö Boğazlar sözleşmesi Lozan'ın ayrılmaz bir parçasıdır. Aynı zamanda bizim kırmızı çizgimizdir.

 

"BAL GİBİ DARBE ÇAĞRISI"

Bu suç cezasız kalamaz. Mavi Vatan'ımızı bu çürüklerle nasıl savunmuşuz. Bu kokuşmuş bildiri bir tür kripto haberleşme midir? Bu aklı kim vermiştir?

 

Aksi halde diye başlayan bildirinin neresi ifade özgürlüğüdür? Bu çağrı açıkça bir darbe çağrısıdır. Bu utanmazlara Türk milleti haddini bildirecek güce sahiptir.

 

"Bu çağrı bal gibi darbe çağrısıdır. Bu bildiri demokrasiyi hedef alan torpidodur. Bu bildiri hukuk gaspı milli iradeye doğrultulmuş silahtır." 

 

Rütbeleri sökülmeli, emekli maaşları kesilmelidir."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyanet'ten teravih namazı kararıÖnceki Haber

Diyanet'ten teravih namazı kararı

Fatih Erbakan Artvin'de konuştu: Temel mesele paylaşımda adalet!Sonraki Haber

Fatih Erbakan Artvin'de konuştu: Temel...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar