Selçuk Bayraktar'dan Merdan Yanardağ'a TB-2 cevabı: Katranı kaynatsan olur mu şeker

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selçuk Bayraktar'dan Merdan Yanardağ'a TB-2 cevabı: Katranı kaynatsan olur mu şeker
Abone ol
Suriye, Libya ve Karabağ'da taktik ve operasyonel olarak önemli işler başaran TB-2'ler, son olarak Ukrayna'da Rus askerleri, Rus hava savunma sistemleri ve mühimmat konvoylarının korkulu rüyası oldu. Ukrayna Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı pek çok videoda yaptığı operasyonların görüldüğü TB-2'ler hakkında Tele1'in sahibi Merdan Yanardağ'dan skandal bir açıklama geldi.

Dünyadan peş peşe övgü haberlerinin geldiği, savaşlarının seyrini değiştiren, ülkelerin almak için sıraya girdiği Türk SİHA'ları, fondaş medyada hazımsızlığa neden olmuş, TELE1'in sahibi Merdan Yanardağ canlı yayında Türk SİHA'larını oyuncağa benzeterek, "Türkiye'deki SİHA ve İHA üreten bunlar planör. Oyuncak uçak gibi düşünün yani bir uçak teknolojisi filan değil böyle ileri teknoloji filan deniliyor ama yüzde 70’i zaten dışardan gelmiş montajla sağlanıyor" demişti.

BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, yerli ve milli imkanlarla geliştirilen silahlı insansız hava araçlarını hedef alan Tele1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

"OYUNCAK GİBİ DÜŞÜNÜN"

Dr. Merdan Yanardağ canlı yayında İHA ve SİHA'lara oyuncak uçak benzetmesi yaparak: “Selçuk Bayraktar: sayın AKP Genel Başkanının damadı. Onun Türkiye'deki SİHA ve İHA üreten bunlar planör. Oyuncak uçak gibi düşünün yani bir uçak teknolojisi filan değil böyle ileri teknoloji filan deniliyor ama yüzde 70’i zaten dışardan gelmiş montajla sağlanıyor her neyse sonuçta bir sanayi evet. Ama öyle yerli ve milli filan değil, montaj sanayi. Neyse burada üretilen İHAlar ve SİHAlar Ukrayna’ya satılıyordu.” sözlerinde bulundu.

 

'KATRANI KAYNATSAN OLUR MU ŞEKER, CİNSİNİ SEVDİĞİM CİNSİNE ÇEKER'

Baykar Teknoloji Lideri ve T3Vakfi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Merdan Yanardağ'ın hazımsız ifadelerine karşı sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.

Selçuk Bayraktar şu ifadeleri kullandı:

Katranı kaynatsan olur mu şeker, Cinsini sevdiğim cinsine çeker...

TSK, o oyuncaklarla son yıllarda en fazla Kandil'e vuruyor, en çok ses bundan geliyor. Sebep-sonuç ilişkili korelasyon ve nedensellik bağlamında; kontrollü deneyle pozitif bilime katkı böyle bir şey.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İçişleri Bakanlığı'ndan PCR ve Maske genelgesiÖnceki Haber

İçişleri Bakanlığı'ndan PCR ve Maske gen...

İşgalde dokuzuncu gün: Silahlar susacak mı?Sonraki Haber

İşgalde dokuzuncu gün: Silahlar susacak...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar