TUTAP Bosna-Hersek Temsilcisi Adem Kasa oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TUTAP Bosna-Hersek Temsilcisi Adem Kasa oldu
Abone ol
Merkezi Ankara'da bulunan Kısa adı TUTAP olan Türkiye Tanıtma Platformu Bosna-Hersek Temsilciliği'ne Turizmci Adem Kasa getirildi.

Uzun yıllardır Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da yaşayan ve TUTAP Türkiye Tanıtım Platformu Turizm elçilik beratı sahibi, Adem Kasa, TUTAP Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Yıldız'ın onayıyla, Bosna-Hersek TUTAP Temsilciliği görevine getirildi.

Adem Kasa Saraybosna'da Santur Turizm Organizasyon Dış Ticaret Şirketiyle,

Turizm ve Organizasyon işlerinin yanında Uluslararası ticaret faaliyetleri ile Türkiye’nin Bosna-Hersek'te tanıtılmasına büyük katkı sağlıyor.

 

Balkanların Avrupa'ya açılan kapısı Bosna-Hersek ile Türkiye- Avrupa arasında ticaret ve Turizm konularında hizmetler sunuyor.

 

Adem Kasa; " Farklı kültürlerin birlikte yaşadığı Bosna Hersek'te Uluslararası ticaretin yanında bu ülkeye gelen insanlara Turizim rehberligi ile işadamları heyetlerine rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

"TUTAP Yönetim Kurulu Başkanımız Fikret Yıldız imzalı,Türkiye Tanıtım Katkı Beratı'nı ve Bosna-Hersek Ülke Temsilciliği görevini, TUTAP İngiltere Genel Koordinatörümüz İsmail Karakaş’ın elinden aldım.Bu denli önemli bir görevin verilmesi beni çok mutlu etti. 

Bu duygu ve düşüncelerle Uluslararası alanda Türkiye’mizin adını elimden geldiğince en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

bu

İsmail Karakaş, Turizimci Adem Kasa'nın gerek Bosna-Hersek'teki Turizm ile kültür faaliyetleri gerekse Turizim ve Organizasyon alanlarında yaptığı çalışmalarla

Türkiye ve Bosna-Hersek arasındaki dostluğa verdiği katkıdan ve Türkiye'nin Yurtdışındaki tanıtım ve turizmine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

TUTAP (Türkiye Tanıtma Platformu) Ülkemizin Ulusal ve Uluslararası alanda hak ettiği düzeyde tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapan, projeler üreten ve kendi insanımızın tarihimizi kültürümüzü kaliteli materyallerle tanımalarını sağlayan, bu çerçevede girişimlerde bulunan ve faaliyetlerine devam eden bir sivil oluşumdur.

 

Ülkemizin tanıtımı misyonu ile hareket eden, ticari bir yapılanması olmadan faaliyetlerini sürdüren, turist sayısını ve milli gelirimizi artırarak ekonomiye katkı sağlamayı kendisine hedef olarak belirleyen, tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerimizi tanıtım odaklı değerlendiren bir sivil toplum kuruluşudur. 

 

Bu çerçevede bir çok projeyi başarı ile tamamlayıp bazılarını da sürdürmekte olan TUTAP, başta Kültür ve Turizm Bakanlığımız olmak üzere, farklı Bakanlıklar, Valilikler, Belediyeler ile işbirliği yapmaktadır.  

 

@tutapofficial @howturkeyofficial @fikretyildiz06 

http://www.tutap.com.tr/sayfa/hakkimizda/2

www.tutap.com.tr

www.howturkey.com

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüştüÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhur...

MSB: 10 terörist etkisiz hale getirildiSonraki Haber

MSB: 10 terörist etkisiz hale getirildi

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar