Ülkemizi 7’li maşa ittifakına teslim etmemek adına Cumhur İttifakı’ndayız!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ülkemizi 7’li maşa ittifakına teslim etmemek adına Cumhur İttifakı’ndayız!
Abone ol
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan Ankara-Sivas YHT açılışında yaptığı açıklamada, “İslam’a bin sene bayraktarlık yapmış ülkemizi, 7’li maşa zihniyetine teslim etmemek adına Cumhur İttifakı’na katıldık” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen, Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı Açılış Töreni’nde konuştu.

‘Mücahit Erbakan’ sloganları ile karşılandı

Vatandaşların yoğun ilgisi ve ‘Mücahit Erbakan’ tezahüratları ile karşılanan Genel Başkan Erbakan, Ankara-Sivas arasını iki saate düşüren proje ile ilgili başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “İnşallah kısa zamanda buradan Erzincan’a, Erzurum’a, Erzincan üzerinden Trabzon’a ve Yozgat Yerköy’den Kayseri’ye ulaşması da sağlanacak. Bunun da çalışmaları yürütülüyor.” ifadelerini kullandı.

CHP zihniyeti makyaj tutmuyor

Yeniden Refah Partisi’nin 14 Mayıs’taki seçimlere Cumhur İttifakı’nın içerisinde girme kararının stratejik bir karar olduğunu belirten Erbakan, “Cumhur İttifakı’nın karşısında 7’li maşa dediğimiz blok karşımızda duruyor. Bu blokun başını çeken CHP zihniyeti, ne kadar makyaj yaparsa yapsın, ne kadar maske takarsa taksın, ne kadar kıyafetini değiştirirse değiştirsin genetik özelliklerinden kurtulamıyor. CHP’nin temsilcileri,  “4-6 yaş arası Kur’an öğretmek çağdışılıktır, Taliban zihniyetidir.” diyor. “Biz iktidar olursak okul öncesi Kur’an öğretimine müsaade etmeyiz.” Diyor. CHP, 70 seneden beri genetik özelliklerinden kurtulamıyor. Bir CHP’li bir vekil adayı da çıkmış ezanın hoparlörden okunmasını yasaklamaktan bahsediyor.  2023’ün Türkiye’sinde bin sene İslam’a bayraktarlık yapmış ecdadın torunlarının ülkesinde, şu söyledikleri sözler karşısında böyle bir zihniyete, Türkiye’yi teslim etmemek adına Yeniden Refah Partisi olarak Cumhur İttifakı’nda yerimizi aldık.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “engelli öğretmen ataması” paylaşımıÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan “engelli öğret...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştüSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başk...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar