Ümraniye'de Yeniden Refah Coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ümraniye'de Yeniden Refah Coşkusu
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı ikinci kongresini yoğun bir atılım ile gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı ikinci kongresini yoğun bir katılım ile Ümraniye Nikah Salonu'nda gerçeleştirdi.

Kongre Yeniden Refah Partisi Gene Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğu ve sanatçı ve Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Davut Güloğlu'da katılım gösterdi.

Mahmut Başak: Bu sıkıntıları biz çözeriz

Kongrede konuşma yapan mevcut başan Mahmut Başak yaptığı konuşmada;"Milli Görüş davamızın ikinci yılında Yeniden büyük Türkiye, Yeni bir dünya için, Burada Gelecek var, Türkiye için, İstanbul için ve Ümraniye için Biz Varız diyerek çıktık yola. Erbakan Hocamızın dediği gibi, bizler karada gemiler yapacağız, ALLAH (c.c.) denizleri ayağımıza getirecek inşallah. Ümraniyemizin, sorunlarını, sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bu sorunları, bu sıkıntıları, bu problemleri çözecek tek parti Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi'dir" dedi.

Resim

Davut Güloğlu: Bu dava bedel ister, cesaret ister

Kongrede "Bu sefer sahneye şarkı, türkü söylemeye değil, bu kutlu davanın ne kadar nurlu, ne kadar büyük bir dava olduğunu bu salondan herkese aktarmaya geldiim" diyen Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Davut Güloğlu yaptığı konuşmada; "Şimdi sizler sorarsız bu Davut kardeşinize. Senin bu davada ne işin var diye? Büyük kongrede MYK üyeliğine seçileceğimi bilmiyorum, bana da çok büyük süpriz oldu. Milli Görüş çok ince ruhlu bir duygudur, bunu taşıyan bilir.  Mili Görüş ağır bir davadır, bu davayı herkes yürütemez, herkes taşıyamaz ve herkes elini, bedenin bu davanın altına sokamaz. Çünkü bu dava bedel ister, cesaret ister. Bu davada ülkesini seven, miletini seven, bayrağını seven ALLAH'ını seven insanlar istiyoruz. Koltuk davasını düşünen insanları istemiyoruz" dedi.

Resim

Zafer Emanetoğlu: Bizler bu ülkeyi yönetmeye talibiz

Güloğlu, "Bu kadar hızlı büyüyen ve de projeleri lan bir partiyi nasıl görmezden geliyorsunuz" diyerek hem anket firmalarına hem de medyaya sitemini belirtti.

Genel Başkan Yardıcısı Emanetoğlu; "Biz her ne kadar yeni kurulan bir parti de olsak, bizim siyasi geçmişimiz 1969 yılında siyasi hayatına başlayan mehum hocamız ile başlar. Bizim projelerimiz var, bizim dinamiklerimiz var. Çünkü bizler Milli Görüş'ün temsilcileriyiz. Bizler buraya oturmaya gelmedik. Bizler bu ülkeyi yönetmeye, bu ülkeyi kalkındırmaya tabilibiz. Bizler tüm insanlığın refahını, huzurunu isteyen ve bunun için çalışmaya mücadele eden siyasi bir oluşumun neferleriyiz" dedi.

Aynı Erbakan hocamız gibi bizlerde bugün ki iktidar gibi, memuru, işçiyi ezmeye değil, fakirliği ve de yoksulluğu ortadan kaldıracak yüzdelik dilimleri yüksek maaşlar vereceğiz diyen Emanetoğlu, "Artık zaman Milli Görüş'ün yeniden iktidara gelmesi gerektiği zamandır ve büyük Türkiye'nin dünyada söz hakkı olması gerektiği zamandır. İnşallah bu da bizim iktidarımız zamanında millletimiz ile beraber olacaktır" dedi.

Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Mahmut Başak, delegelerin kullanmış olduğu oylar ile yeniden başkanlığıa seçildi.

Kaynak: DAVAM HABER


  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erbakan: Ak Parti ve MHP'den Teklif Geldi, Ama biz...Önceki Haber

Erbakan: Ak Parti ve MHP'den Teklif Geld...

Türkiye Barolar Birliği’nin yeni başkanı belli olduSonraki Haber

Türkiye Barolar Birliği’nin yeni başkanı...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar