Yeniden Refah İlçe başkanı Başak; "Türkiye’nin Kaynakları" kitabını tanıttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah İlçe başkanı Başak; "Türkiye’nin Kaynakları" kitabını tanıttı
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Ümraniye ilçe başkanlığı ilçe merkezinde yerel basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Başak, yönetim kurulu ile katıldığı toplantıda, Yeniden Refah'ın kuruluş amacını, Ümraniye'deki çalışmalarından ve de akademisyen bir ekiple hazırladıkları "Türkiye’nin Kaynakları" kitabını tanıttı.

Yeniden Refah Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Başak yerel basın ile kahvaltı programında buluştu. Başak, kahvaltı programının ardından akademisyenler tarafından hazırlanan "Türkiye'nin Kaynakları" kitabını tanıtarak Ümraniye içesinde ki faaliyetlrinden de bahsetti.

"Kısa zamanda 81 İl ve İlçeerde teşkilatlandık"

"Bizler siyasi parti olarak kim yaparsa yapsın yeter ki yapsın ve ülkemiz ve vatanımız için düşüncesi ile hareket ediyoruz" diyen Başkan Başak, "2018 yılında Genel Başkanımız Fatih Erbakan tarafından kurulan partimiz kısa sürede tüm pandemi zorluklarına karşı 81 il ve 945 ilçede teşkilatlanarak seçimlere hazır hale gelmiştir. Biz siyasi parti olarak önce maneviyat ve ahlak diyoruz. Faize dayalı bir sisteme karşı çıkıyoruz. Biz milli kaynaklar kitabımızda da görüleceği gibi kendi öz kaynaklarımızla çok işler yapılacağı kanaatindeyiz. Bu ülkenin kurtuluşu milli ve manevi değerlere saygılı kadroların iktidara gelmesi ile mümkündür. Bugüne baktığımızda aile yapısı ayaklar altında. Milli ve manevi değerler adeta yok ediliyor. Bunu bugün TV kanallarındaki programlara baktığınızda sizde görürüsünüz” dedi.

"Alman aşısı konusunda ciddi şüphelerimiz var"

Aşılar konusunda da şüpheleri olduğunu söyleyen Başak, “Özellikle Alman aşısı konusunda ciddi şüphelerimiz var. Bunu bilim adamlarımızla da beraber araştırıyoruz. Eğer bunlar gerçekten hastalığın yok edilmesini istiyorlarsa formülünü versinler herkes yapsın hastalık ortadan kalksın. Bu dahi başka maksatlar taşıdıklarını gösteriyor. Küresel güçlerin amacı iki şekilde insanlığı ethdit etmektedir. Bunların biri silah diğeri ilaçtır” dedi.

"Asgari ücret en az 5000 TL olmalıdır"

“Biz Ümraniye Yeniden Refah Partisi olarak sokaklardayız. Halkımız ve esnafımızı sürekli ziyaret ediyoruz. Halkımızın bize büyük teveccühü var” diyen Başak, “İstanbul Sözleşmesi garabeti ile mücadelemiz sonuç verdi ve kalkmasına vesile olduk. Bugün istatistiklere bakıldığında boşananların evlenenlerden fazla olduğu görülecektir. Ekonomik sıkıntı ise herkesin bildiği gibi halkı bezdirmiştir. En ucuz ev kiraları bugün 2000- 3000 tl arasındadır. Asgari ücretli birisi bu durumda nasıl geçinecektir. Asgari ücret en az 5000 tl olmalıdır” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karadeniz'de fırtına sert esiyor: 3-1Önceki Haber

Karadeniz'de fırtına sert esiyor: 3-1

Ali Koç'tan zehir zemberek hakem açıklaması!Sonraki Haber

Ali Koç'tan zehir zemberek hakem açıklam...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar