Yeniden Refah Kahramanmaraş'a Prof. Dr. Necmettin Erbakan çadır kenti kuruyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Kahramanmaraş'a Prof. Dr. Necmettin Erbakan çadır kenti kuruyor
Abone ol
Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan Kahramanmaraş'ta Prof. Dr. Necmettin Erbakan çadır kenti kurulacağını ifade etti.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından deprem bölgesine adeta çıkarma yapan Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı Kahramanmaraş'a çadır kent kurulması için harekete geçti.

 

İl Başkanı Mustafa Doğan yaptığı açıklamada; "Depremin olduğu günden itibaren bölgeye yardım tırları gönderdik. Elimizden geldiği kadarıyla da bölgede teşkilatımız bütün var gücü ile çalışmaya başladı ve şu an itibariyle de bölgede halen teşkilatımızdan arkadaşlarımız çalışmaya devam ediyor" dedi.

 

Kahramanmaraş'a kurulacak olan çadır kent içinde açıklama yapan İl Başkanı Mustafa Doğan; "Deprem bölgesinde şu an çok acil olan çadır gerekli. Bizlerde Kahramanmaraş ilimize liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan ismini verdiğimiz çadır kenti kurmak için kolları sıvadık. Şu an çadır kentin kurulacağı arsa üzerinde çalışmalar devam ediyor. En yakın zamanda da bu arsa üzerine çadır kentini kurmuş olacağız" dedi.

Çadır kentin içinde mescit, tuvalet, banyo ve her çadırın içinde de ısınma aracı olarak da elektrikli ısıtıcıların olacağını belirten Mustafa Doğan; "Deprem bölgesine yardımlarımız devam edecek. Dün olduğu gibi bugün de depremzede vatandaşlarımızın yanında olacağız" dedi. 

 

10 haftalık program düzenlediklerini belirten Mustafa Doğan; "Bölgeye her hafta değişimli olarak teşkilatımızdan 10'ar kişilik ekip göndereceğiz" ifadelerinde bulundu.

Mustafa Doğan, Çadır kentin kurulmasına yardım etmek isteyenler il başsağlığıımıza uğrayabilir ya da 0212 521 51 10 telefon numarasından bizi arayabilirler" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:DAVAM HABER

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'li Fikri Sağlar ve Can Ataklı İslam'a dil uzattı... Hadsiz ifadelerÖnceki Haber

CHP'li Fikri Sağlar ve Can Ataklı İslam'...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bankalar 50 milyar lira depreme tahsis ettilerSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bankalar 50 milya...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar