Yeniden Refah Partili İzmirli Gençler, Afetlerde hayatını kaybedenler için lokma döktürüp dua ettiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partili İzmirli Gençler, Afetlerde hayatını kaybedenler için lokma döktürüp dua ettiler
Abone ol
Yeniden Refah Partisi İzmir İl Gençlik Kolları başkanlığı bugün Bayraklı Sahil İskelesinde son zamanlarda yaşanan afetlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlar için lokma döktürerek dua etti.

Yeniden Refah Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Fatih ÇOBAN bu çalışmayı özellikle bir farkındalık yaratmak için ve halkımızın yaşanan bu vahim hadiseleri “ Yaşandı bitti” diyerek unutmamalarını sağlamak için yaptıklarını ifade etti.

Özellikle hükümetin yaşanan bu acı olaylardan biran önce ders çıkarması gerekmekte ve bu afetlerin ilk ve son olmadığının bilincine varması gerekmektedir. Nitekim geçtiğimiz sene sadece Hatay’ da 300 hektarlık alan yandı, 60’ a yakın ev ve iş yeri hasar gördü ve 500 den fazla aile zarar gördü. Ama ne yazık ki tüm bu bilançolara rağmen hükmet yeteri kadar tedbir alamadı ve ne Türkiye bu sene bu bilançonun belki 100 lerce kat fazlasını yaşadı. Sel felaketleri Karadeniz Bölgesi için acı bir gerçek olmasına rağmen halen tedbirler alınmamakta ve halen afetler yaşandıktan sonra yaralar sarılmaya çalışılmakta. Ama sardıkları sandıkları yaralar kapanmamakta, ölen vatandaşlar geri gelmemekte, yetim ve öksüz kalan çocuklar bir ömür boyu anne baba sevgisine hasret kalmaktadır. Bu sebeple, hükümetten bir kriz ekibi kurup meydana gelecek olan bütün olumsuzlukların mümkün olduğunca önceden tespit dilmesini sağlamalarını ve bu doğrultuda gerekli önlemleri önceden afetlerden önce alarak maddi ve manevi hasarı en aza indirgemelerini istiyoruz.

Bu vesile ile bu çalışmayı yapmamızda maddi ve manevi emeği geçen bütün dava kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi sunar ve bu tarz afetlerin tekrar yaşanmamasını ümit ederiz.


  • 3
    SEVDİM
  • 8
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Soylu CHP'li Engin Altay'ı Kılıçdaroğlu'na şikayet etti: Buradan şikayetçiyizÖnceki Haber

Bakan Soylu CHP'li Engin Altay'ı Kılıçda...

Taliban'dan son dakika kararıSonraki Haber

Taliban'dan son dakika kararı

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar