Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çolak Malazgirt'e çıkarma yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Çolak Malazgirt'e çıkarma yaptı
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, beraberindeki heyetle Muş'un Malazgirt ilçesine ziyaret etti. Çolak ve Yeniden Refah Partisi Muş il teşkilatı 26 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri öncesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak ve Muş il teşkilatları, 26 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri öncesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Malazgirt İlçe Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer’i makamında ziyaret eden Çolak, Malazgirt Zafer Bayramını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Çolak, akabinde ilçe merkezinde 15 Temmuz Parkında Malazgirtli vatandaşlar ile sohbet etti ve Yeniden Refah Partisi'nin çalışmalarından ve projelerinden söz etti. 

Genel Başkan Yardımcısı Çolak gazetecilere yaptığı açıklamada; "Türklerin Anadolu'ya açılan kapısı Malazgirt'te bulunmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Her yıl coşkuyla kutlanan Malazgirt Zaferinin 950. yıl dönümü olması münasebetiyle böyle anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdik. Malazgirt halkına Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'ın selamlarını ilettik. Parti olarak şuan tüm Türkiye'de teşkilatlanma çalışmalarımız olup yapılacak seçimlere hazırız. Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Türkiye yeniden ılımlı siyaset anlayışıyla, kutuplaştırmadan, kaliteli insan yetiştiren ve üretim odaklı politikasıyla hareket edecektir. 50 yıl önce Türkiye yollarına inançlı, sadık ve samimi bir kadro ile yola çıkan muhterem Erbakan hocamızı özlemle, minnetle ve rahmetle anıyoruz. Türklerin Anadolu'ya çıkan kapısı Malazgirt'te geldik. Şimdiden Malazgirt zaferi ülkemize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pençe-Şimşek operasyonunda bir askerimiz şehit olduÖnceki Haber

Pençe-Şimşek operasyonunda bir askerimiz...

Bakan Soylu Bozkurt'ta konuştu: Gördüğüm en ağır sel felaketiSonraki Haber

Bakan Soylu Bozkurt'ta konuştu: Gördüğüm...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar