Yeniden Refah Partisi İttifak Kararını açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi İttifak Kararını açıkladı
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ittifak teklifine ilişkin partisinin kesin tutumunu kamuoyuna açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne yönelik aldıkları parti kararını açıkladı.

Fatih Erbakan'ın açıklamaları şöyle:

Sizi 21. asrın Erbakanları olarak selamlıyorum. Sizleri sadıklar, kardelenler ve bu hak davanın delileri olarak selamlıyorum. Erbakan hocamız 1960 yılında bu kutlu davayı başlattı. Allah ondan razı olsun. 

Yeniden Refah Partimiz kısa zamanda büyük bir yol almıştır. Milli Görüş sancağı asla yere düşmeyecektir. Yeniden Refah Partisi yapıcı muhalefet anlayışıyla, Milli Görüş çizgisinden asla ödün vermeyen vakarlı duruşuyla çok kısa sürede milletimizin teveccühüne mashar olmuştur.

Aynı heyecanla bugün de yeniden Refah Partimiz yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Bu yürüyüşte Partimiz kısa zamanda büyük mesafe almıştır. kamuoyu bunun bilincindedir. En güçlü teşkilatların kurulması. En son 6 Kasım'da Ankara Arena'da gerçekleştirdiğimiz kongremiz 65 bin insanın katılımıyla Türk siyaset tarihine geçen bir kongre olarak geçti. Çok ciddi bir siyasi aktör olarak ciddi siyasi güç olarak girdiğimizin açık göstergesidir. Erbakan hocamız vefat ettiği zaman film bitti zannetmeyin demiştik, film yeni başlıyor. 

Milletimiz Yeniden Refah Partisi'ni özlemektedir, istemektedir. Türkiye ile ilgili somut çözüm önerilerimiz hazır. İlk 100 gün icraatlerimiz kitabımız hazır. Milletimizin yüzünü yine refah ile güldüreceğiz. 

YENİDEN REFAH PARTİSİ İTTİFAK KARARINI AÇIKLADI

Yetkili kurullarımız ve teşkilatlarımızla gerçekleştirdiğimiz çok kapsamlı ve detaylı müzakereler sonucunda 14 Mayıs seçimlerinde herhangi bir ittifak içerisine girmeyeceğiz.

Seçimlere tüm seçim bölgelerinde herhangi bir ittifaka dahil olmadan girme kararı almış bulunuyoruz.

ERBAKAN CUMHURBAŞKANI ADAYI 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de cumhurbaşkanı adayı olarak başvurumu gerçekleştireceğim. Cumhurbaşkanı adayı olarak bendeniz bugün yüksek seçim kuruluna başvuracağım. 

Fatih Erbakan Cumhur İttifakı'nı desteklemeyeceklerini açıklar açıklamaz TRT yayını kesti.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş 4.3 ile SallandıÖnceki Haber

Kahramanmaraş 4.3 ile Sallandı

‘Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde sorun yok’Sonraki Haber

‘Fatih Erbakan’ın Cumhurbaşkanlığı adayl...

Haber Yorumları

  • Salih Aras21-03-2023 07:33

    ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar