Yeniden Refah Partisi’nde Yalova İl Başkanlığı'nda Bayrak Değişimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah Partisi’nde Yalova İl Başkanlığı'nda Bayrak Değişimi
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Yalova İl Başkanlığı’nda bayrak değişimi yaşandı. Uzunca bir süredir partinin kurucu il başkanlığını sürdüren Mustafa Berber bayrağı Abdullah Zeki Ercan’a devretti.

Yalova İl Başkanlığı’na atanan Abdullah Zeki Ercan’a görev belgesini Ankara’da Ağustos ayı İl Başkanları toplantısında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan takdim etti. Ankara’da gerçekleşen görev değişiminde Mustafa Berber’e de bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar için teşekkür edildi. 

Yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan tarafından Yalova İl Başkanlığı’na Abdullah Zeki Ercan getirildi. Yalova ilimizde bugüne kadar hayırla hizmet eden Mustafa Berber başkanımıza hizmetleri için teşekkür ediyoruz” denildi. 

Milletvekili seçimlerinde Türkiye’nin sürpriz partisi olan ve aldığı oy oranı ile dikkatleri çeken Yeniden Refah Partisi’nin yeni Yalova İl Başkanı Abdullah Zeki Ercan; yeni il yönetimi başta olmak üzere, kadın kolları, gençlik kolları ile ilçe ve belde teşkilatlarını kuvvetlendirerek çalışmalarına başlayacak. Yerel seçimlerin yaklaştığı günlerde kadrolarını kuvvetlendiren Yeniden Refah Partisi Yalova il başkanlığına önümüzdeki günlerde farklı siyasi partilerden iltihaklar olacağı da belirtiliyor.

 

Abdullah Zeki Ercan kimdir? 

1979 Mardin doğumlu olan Abdullah Zeki Ercan, lise eğitimini Yalova Lisesinde tamamladı. 1997-2000 yıllarında, Gaziantep Üniversitesi MYO Makine Bölümünü ardından Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. 

Yeniden Refah Partisi Yalova İl Kurucusu olan Abdullah Zeki Ercan, 14 Mayıs 2023’de yapılan Genel Seçimlerde, Yeniden Refah Partisi Yalova 1. Sıra Milletvekili Adayı oldu. 

2005-2010 yılları arasında Gaziantep Belediyesinde Makina İkmal ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü görevini yapan Ercan, şu an Gayrimenkul Danışmanlık hizmeti veriyor. Ercan, 3 erkek, 1 kız babasıdır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatih Erbakan’dan ‘Yerel Seçim’ ve ‘Cumhur İttifakı’ açıklamasıÖnceki Haber

Fatih Erbakan’dan ‘Yerel Seçim’ ve ‘Cumh...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile telefonda görüştüSonraki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan Başbak...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar