Yeniden Refah'tan saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ'a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeniden Refah'tan saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ'a ziyaret
Abone ol
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, evi önünde aracına binerken bir grubun saldırısına uğrayan 24. dönem Manisa Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ı hastanede ziyaret etti.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'ın geçmiş olsun dileklerini ve saldırıdan duydukları üzüntüyü ilettiklerini belirten Bekin, kadim dostları Selçuk Özdağ'ın ilk siyasi ziyaretçi olarak kendilerini karşılarında görünce duygulandığını ifade etti.

 

Fikirler ve düşünceler kaba kuvvetle bastırılamaz

Bekin, Ankara'yı sarsan saldırı ve ziyaret ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Siyasetin zenginliğini oluşturan farklı fikir ve düşünceleri şiddet ve baskı yoluyla susturmanın mümkün olamayacağı gayet aşikârdır. Ayrıştırıcı ve ötekileştirici düşünceyle yola çıkan siyasi anlayışın her zaman için kaybetmeye mahkûm kalacağı bir vakıadır. Başta iktidar partisi ve ortağı olmak üzere, tüm siyasi parti yetkililerini bu tür şiddet olaylarına karşı sorumluluk almaya davet ediyoruz. Fikirlerin ve düşüncelerin kaba kuvvetle bastırılması asla mümkün değildir. Bu arada geçmişte yaşanan Refah Partisi’ni kapatma sürecinde yaşanan acı olaylarda görüldüğü üzere; inanç, düşünce ve fikirlerin üzerleri betonla kapatılmaya kalkışılsa bile, betonun altında filizlenen ‘bahar çiçeği’nin betonu hızla delerek gün yüzüne çıkıp yeniden boy vereceği muhakkaktır."

 

Özdağ'ın Muhsin Yazıcıoğlu-Erbakan anısı duygulandırdı

Vücudundaki kırıkların verdiği acıya rağmen Selçuk Özdağ, Muhsin Yazıcıoğlu’nun Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı olduğu dönemde Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken Refahyol hükümetiyle ilgili yaşadığı önemli bir anısını Bekin'e şöyle aktardı;

"Refah Yol hükümeti kurulurken, Refah Partisi adına Abdullah Gül ve Bülent Arınç’tan oluşan bir heyetin rahmetli Yazıcıoğlu’nu ziyarete geldiğini ve bu ziyaret sırasında BBP’den destek istediklerini, bunun üzerine rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun da; “ Bizim hedefimiz Erbakan Hocamızı sadece başbakan yapmak değil, cumhurbaşkanı yapmaktır. Bu nedenle BBP’ne mensup 8 milletvekili olarak Erbakan Hocamızı kayıtsız ve şartsız destekleyeceğimizi ifade ediyoruz” diyerek kendilerini uğurladığını" ifade etti.

 

'Başkentin ortasında böyle bir saldırı çok düşündürücü'

Siyasi söylemlerinden dolayı şiddete maruz kalan Selçuk Özdağ’a bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileten Bekin, "Türkiye’yi yönetenler kendi can ve mal güvenlikleri için her gün onlarca güvenlik mensubunu seferber ederken, Cuma namazını eda etmek üzere evinden çıkan ve geçmişte yaşanan çok zor süreçlerde büyük bedeller ödemiş olan savunmasız bir siyasetçinin başkent Ankara’nın orta yerinde darp edilmesi son derece düşündürücüdür" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliyev'le görüştü!Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliyev'le görüştü!

Refah Partisi’ne kilit vurulalı tam 23 yıl olduSonraki Haber

Refah Partisi’ne kilit vurulalı tam 23 y...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar