Yönetmen ve TV Program Yapımcısı Sevgin Alişoğlu'na TUTAP Türkiye tanıtım elçilik beratı verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Uzun yıllardır Londra’da yaşamını sürdüren ve yaptığı Tv programları ve yayınlarla Türkiye’nin hem İngiltere hem de Avrupa nezdinde tanıtılmasına büyük katkı sunan Yapımcı ve Yönetmen Sevgin Alişoğlu'na TUTAP Türkiye tanıtım elçilik beratı verildi

 

Alişoğlu, daha önce KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Çimen Keskin, Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın, ünlü Şef Nusret Gökçe’ye de takdim edilen Türkiye tanıtım elçilik beratını, Merkezi Ankara'da bulunan TUTAP İngiltere genel koordinatörü İsmail Karakaş’ın elinden aldı.

 

İsmail Karakaş, Sevgin Alişoğlu'nu yaptığı TV programları ve yayınlarla Türkiye'nin tanıtımına verdiği katkıdan ve Türk turizmine desteklerinden dolayı tebrik etti.

 

Sevgin Alişoğlu, kendisine sunulan bu belge gurur kaynağı olduğunu belirtirken, yıllarca verdikleri emeğin boşa gitmediğini görmenin ve takdir ediliyor olmanın kendisini çok mutlu olduğunu belirtti. Alişoğlu, ayrıca Türkiye’nin tanıtımına katkılarının gelecek dönemde de artarak devam edeceğini belirtti.

Alişoğlu, halen ATV Avrupa Kanalında Londra Aktüel isimli TV Programının yapımcılığını sürdürüyor. ( Türkiye Tanıtma Platformu) Ülkemizin Ulusal ve Uluslararası alanda hak ettiği düzeyde tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapan, projeler üreten ve kendi insanımızın tarihimizi kültürümüzü kaliteli materyallerle tanımalarını sağlayan, bu çerçevede girişimlerde bulunan ve faaliyetlerine devam eden bir oluşumdur.

 

Ülkemizin tanıtımı misyonu ile hareket eden, ticari bir yapılanması olmadan faaliyetlerini sürdüren, turist sayısını ve milli gelirimizi artırarak ekonomiye katkı sağlamayı kendisine hedef olarak belirleyen, tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerimizi tanıtım odaklı değerlendiren bir sivil toplum kuruluşudur. Bu çerçevede bir çok projeyi başarı ile tamamlayıp bazılarını sürdüren TUTAP, başta Kültür ve Turizm Bakanlığımız olmak üzere, farklı Bakanlıklar, Valilikler, Belediyeler @sevginalisoglu @londraaktuel @tutapofficial @howturkeyofficial @fikretyildiz06

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnşallah tamamen ortadan kaldıracağızÖnceki Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnşallah tamamen...

Erbakan'dan 'dolar' uyarısı: Böyle giderse eski Türkiye'yi mumla ararız!Sonraki Haber

Erbakan'dan 'dolar' uyarısı: Böyle gider...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar