Mustafa MERT

Mustafa MERT

Mail: [email protected]

3. DÜNYA SAVAŞI

Sevgili okuyucular 

ABD baskanı Joe Biden İsrail'e gitti ve ayağının tozu ile İsrail 'i desteklediğini ve hastahaneyi İsrail'in bombalamadığını söyledi.

Bu tabiki bizim için sürpriz olmadı .

 

Katil siyonist devlet in bu gücünü nereden aldığını "KİM BU KÜRESELCİLER" baslıklı yazı ve onun devamı niteliğinde olan "YENİ DÜNYA DÜZENİ" serisinde anlatmaya çalıstık..

 

Filistinli kardeşlerimizin üstünde uygulanan bu vahşi soykırımı lanetliyoruz ve tel'in ediyoruz ..

 

Bu bir insanlık suçudur..

 

Lakin daha önceki yazı dizilerimde anlattığım yeni dünya düzeni fikriyatı nın 250 yıl önce kugulandığının ve bir oyunun içinde olduğumuz gerçeğini unutmadan ,akıllıca ve ferasetli bir bakıs acısı sergilememiz gerektiğine inanıyorum..

3. Dünya savasını müslüman ve Siyonistler arasında cıkmasını ön gören evangelist aydınlanmacılar (İlluminati)ve hatta bunu planlayanlar hem İslam dünyasının hemde yahudi dünyasının birbirini yok edecek bir sonla kurguladıklarını 1781 yılında Albert Pike ın mektubunda açıkça söylüyorlar..

 

Burada dikkat edilecek konu bu pagan şeytani deccalist hizip in oyununa gelmeden stratejik ve akılcı hamleler ile bu savası baslatan taraf olmamak ..

 

Bu konuda en akılcı ve gerçekçi acıklamayı yeniden refah partisi genel baskanı Dr. Fatih Erbakan yapıyor ve "müslüman ülkeleri işbirliğine davet edilerek D-60 ların bir an önce kurulması ve İslam isbirliği teskilatının (İ.İ.T) bu sürece dahil edilmesini siyasi ve ekonomik tedbir ve ambargoların uygulanması gerektiğini "söylüyor..

Askeri tedbir olarak ta Gazze sahil seridinden insanı yardımın TSK tarafından organize edilmesi gerektiğini de ekliyor.

 

Fatih Erbakan şimdiye kadar cözüm üretmeye çalısan siyasi liderler arasında en aklıselim olan açıklamaları yapmıstır..

 

Babası Necmeddin Erbakan dan aldığı siyonizm eğitiminin gereğini yapmıstır..

Başı Amerika da, kolları bütün dünyada olan bu ahtapot ile mücadele edebilmek için onu çok iyi tanımak gerekiyor..

 

3. Dünya savası olasılığı olan bu catısma yı durdurabilecek akıl , tecrübe ve güç saadece Türkiye de var ve Siyonizmin ipini elinde tutanlar bunu çok iyi biliyorlar..

 

İsrail bu vahşi ce tutumunu devam ettirirse bu ateş Ürdün ,Lübnan ve en son Suriye'ye sıçrayacaktır ..

Suriye den sonra ise hedef Türkiye dir..

Bunun bilinci ile hareket etmeli ve uluslararası camia da haklılığımızı kanıtlayacak eylemlerde bulunmalıyız..

 

İsrail içindeki ikili yapı olan safarad /aşkenaz ayrımını ve mezhep farklılıklarını çok iyi analiz edip buna göre faliyetlerde bulunarak İsrail'in kendi içisleri ile uğrasmasını sağlamak faktörünü de unutmamalıyız..

 

Siyonist aşkenaz yönetim ve Ortodoks Yahudilerin kendi iclerindeki sıkıntıları da gözden geçirmeliyiz..

 

Bildiğiniz gibi netenyahu hükümeti 1,5 yıldır hükümet kuramıyordu ve en sonunda komünist parti ile koalisyon yaparak yaklasık altı ay önce hükümeti kurabildiler lakin Yahudi toplumunun bir bölümü tarafından meşru görülmediler..

Netenyahu ,Hamas ın saldırısını kendi içindeki meşruiyeti kazanmak için kullandı ama başarılı olup ,olmadığını zaman gösterecek..

Oradan gelen bilgilere göre siyonist yönetim karşıtı Ortodoks Yahudiler bu savasın sorumlusu olarak netenyahu hükümetini gördüklerini söylüyorlar..

 

Ve yine çok yakın bir zamana kadar İsrail de yeni anayasa tartısmaları vardı ve Ortodoks yahudiler ,bu anayasayı protesto etmek için haftalarca sokak gösterileri yapmıslar ve bu küreselci anayasayı kabul etmediklerini söylemislerdi .

 

İnşaallah siyonist İsrail kendi içindeki bu sorunlarla boğuşarak yok olur ve tüm insanlık bu savaştan ve kandan beslenen canavardan kurtulur..

 

Biz müslümanlar barış için dünyadayız İslam ,selam demektir ve inşaallah birgün tüm dünyayı selam kaplayacaktır..

 

Selametle..

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar