Sakine Aydın

Sakine Aydın

Mail: [email protected]

ADRENOCHROME KÜRESEL ÇETE VE YENİ DÜNYA DÜZENİ

Geçtiğimiz günlerde İngiltere Başkan yardımcısı Oliver Dowden , elektrik kesintisinin dijital cihazları olumsuz etkilemesi ihtimaline karşı İngilizleri pille çalışan radyo ve mum stoklaması gerektiği konusunda uyardı . İsveç’te buna benzer bir uyarı yayınladı.


         Kitleleri kontrol altıda tutmanın en güçlü yolu korku pompalamaktır, pandemi sürecinde bunu çok iyi tecrübe ettik . Nüfus azaltma projesi konularının konuşulduğu bir süreç yaşadık . Uyarılar olmasına rağmen toplumun yüksek kesimi bu tuzağa düştü . Aşıların ilk çıktığı zamandan bugüne kadar bir çok uyarı yapılmasına rağmen medyada kurtuluş reçetesi gibi gösterilen aşıların şu anki durumu ortadadır . Küresel çetenin oyunları bitmek bilmiyor . Simpsons çizgi filmi ve medya yolu ile bir çok görselde bilinçaltına yerleştirilen bu zehire hazırlanıyor insanlık. 


         Yeni oyunları önceden de empoze edilen küresel ısınma , Şimdilerde ise güneş patlaması , tsunami , suni depremler , sel vb. İnsanlığa ve özellikle Müslümanlara karşı büyük bir nefret ve kinleri olan bu iblisler , bugün Gazze’de , Doğu Türkistan’da , Arakan’da yakın bir geçmişte Halep ‘te ,İdlip’te , Afkanistanda , Yemen’de ne kadar kural tanımaz ve zalim olduklarını göstermişlerdir . İnsanlığın çoğu olmasada uyanan kesim Küresel çetenin çocuk katlini nasıl normal gördüğünü bilmektedir . Çocukların kanları ve derileri bu şeytanlara milyar dolarlar karşılığı satılmaktadır . Hücre yenilemeyi sağlayarak yaşlanmayı %60 yavaşlatması ile bilinen Adrenochrome bugün özellikle Hollywood ve Beyaz Saray'dakilerin isimleri ile anılan Adrenochrome vücuttaki hücreleri yenileyerek yaşlanmayı önlüyor. İsmi geçen pek çok ünlünün geçmişe göre daha dinç olduğu ve hiç yaşlanmadığı da göze çarpıyor. Adrenochrome bir endokrin salgısıdır, korkuya bağlı olarak insanların böbreküstü bezlerinden elde edilen saf adrenalinden yapılır. Gerekli adrenalin hormonu, daha güçlü adrenalin sentezi yaptıkları için 0-9 yaş arasındaki çocukların kanından elde ediliyor. Bu hormon insanlarda en çok küçük yaştaki çocuklar ve ergenlik döneminde olanlarda daha güçlü salgılanıyor, bu yüzden de adrenochrome için 0 ile 9 yaş arasındaki çocuklar tercih ediliyor. Salgılanan bu hormon aslında vücudun geliştirdiği bir savunma mekanizması. Özellikle ölüm döşeğinde iken vücudu korumak için çalışıyor. Çocuklardan elde edilen kanların Almanya'da serum haline getirildiği iddia ediliyor fakat bilimsel olarak ilk defa kanıtlanması 1939'daki araştırmaya dayanıyor. Ölen bir canlının kalbini canlandırması, deri dokusunu iyileştirmesi ve çeşitli hastalıklara iyi gelmesi ile popülerleşen adrenochrome sarımtırak bir renge sahip ve ampullerin içinde muhafaza ediliyor. Kandaki adrenalin miktarına göre zenginleşen ve bağımlılık yaptığı için uyuşturucu olarak bilinen adrenochrome, tamamen çocukların kanlarının akıtılması ile gerçekleşiyor. 0 ile 9 yaş arasındaki çocuklara gerekli olan adrenalini sağlamaları için işkence edilerek boyunlarından kan alınıyor.


        Öyle ki pek çok çocuğun kaçırılarak, bu ağ içerisine yerleştirildiği hatta bazılarının hiç güneşi bile görmediği iddia ediliyor. Orta Doğu, Asya, Avrupa ve Amerika'da kaybolan çocukların çoğunun Adrenochrome için hapsedildiği düşünülüyor. Dünya genelinde 2019'daki kayıp çocuk sayıları kan dondurucu! Amerika'da 460 bin, İngiltere'de 112 bin, Kanada'da 104 bin 531, Hindistan'da ise 96 bin çocuk kayboldu. Yaşları oldukça küçük olan bu çocukların Amerika'ya kaçak bir şekilde sokulduğu ve bu sistemin bir parçası olmak için zorunlu tutulduğu düşünülüyor. 


        Cinsiyetsizlik projesi ile gençlerin nasıl paramparça edildiği toplumun nasıl temel kolonlarına vurulduğu aşikar . Bir tarafta lanetlenmiş bir kavim bir tarafta sapmış bir kavim ve ikisinin güçlü olmasından dolayı asimlisyon ve soykırıma tabi tutulan bir ümmet .Bugün insan hakları , Demokrasi , Kadın hakları , Çocuk hakları gibi konulardan dem vuranların dünyayı kana bulayarak yaptıkları insan katline ve zulme karşı hiçbir şey yapamamanın acısını çekiyor yüreğimiz . Küresel çetenin oyunlarına karşı uyanık olmalı ve uyandırmalıyız. Kurtuluş reçetesi olarak İslam Medeniyetine hasretimiz her geçen gün artmaktadır . Bu zalim kavimlerden kurtulmanın tek çözümü İslam Medeniyetini hakim kılmaktır. 


         Küresel çetenin ; “Yeni dünya düzeni dediği şey klasik Yahudiliğe geri dönüştür.”


•    ALLAH CC ‘IN DÜNYASINDA ALLAH CC ‘IN DEDİĞİ OLMADIKÇA BU ŞEYTANLARIN ZULMÜ SON BULMAYACAK , DÜNYADA HUZUR GÜVEN ADALET  DENEN BİR ŞEY KALMAYACAKTIR ..
VESSELAM ..

Makale Yorumları

  • Aynur çam16-12-2023 11:05

    Allahın dünyasında Allahın dediği olmadığı sürece huzur olmayacaktır

  • Aynur ÇAM16-12-2023 11:04

    Allahın dünyasında Allahın dediği olur

  • Arzu16-12-2023 10:02

    Yuregine ve ellerine saglik Sakine hanım.cok dogru tespitler.Modern dedikleri sistemlerden hicbirsey olmuyormus görsünler. Islam hakim oldugunda ki huzur hicbir donem olmamistir.Rabbim tekrar islami hakim kilacak,vaadini gerceklestirecek.bizlerde bu yolda calisacagiz biiznilleh??

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar