Sakine Aydın

Sakine Aydın

Mail: [email protected]

AHİR ZAMAN NOTLARI – 1 –

 Çok değil şundan birkaç ay öncesine kadar hepimiz için korkunç bir hastalık olan corona virüsü konuşuyorduk . 
          Tv’lerde her an virüs gündemimiz vardı . Evlere kapandık , maskeler taktık , kimse kimseye gitmez gelmez olduydu, iftarlar yasaktı , bazı şehirlerde kapıların önündeki ayakkabılar bile kontrol edildiydi , hadi iftar yasaktı camilerde mahya bile asmamışlardı yanlış hatırlamıyorsam, koca camide itikafa giren 5-10 kişi biber gazı ve joplarla gözaltına alınmıştı, Caminin bahçesinde açık alanda namaz kılmak isteyen birkaç kardeşimiz darp edilmişti, Uçaklara otobüslere binemedik , cenazelerini bazıları gömerken bazıları gömemedi …….. Daha neler neler … 
Sahi ne oldu o ÖLDÜRÜCÜ VİRÜS.. o bulaşıcı VİRÜS .. o felaket VİRÜS ?.....
        1 ay oldu 4:17'de 7,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi . 11 ilimizi vuran büyük depreme bir isim verilecek olsa kıyametin ön izlemesi gibi desek yeridir. Milletçe çok canımızı yakan , çok ağır bir acı yaşadık. Deprem bölgelerine baktığımızda bir çadırda bir çok insan kalıyor , yıkılmayan yapılarda bir sürü insan iç içe .. Bu görüntüyü gördüğümde sormadan edemiyor insan Corona Virüs e ne oldu .. 
Spor salonlarında olmayıp , camilerde olan ..
Eğlence mekanlarında olmayıp , iftar sofralarında bulaşan ..
Turistlere bulaşmayıp , yerli halka bulaşan .. 
Corona Virüs nereye gitti ? … 
           Aşıları ve Aşı sonrası olanları konuşmuyorum bile .. Sözde DSÖ yü ve dünya çapındaki zulümlerinide konuşacağız .. Bill Gates amcayıda ekleyeceğiz ..Çünkü bu konuya girersek bu yazıdan çıkamayız . Bu konuyu bir sonraki yazıda ele alırız inşallah .. Twiter yasal olarak suç duyurusunda bulunan insanlarla dolu.. Twiter diyorum çünkü normal medya kanallarında hiçbir konu hakkında doğru haber veren yok .. Bu durum bana Malik El Şahbaz (Malcoml x) ın bir sözünü hatırlattı ; 
Eğer dikkat etmezseniz medya,mazlumlardan nefret etmenize,ve zalimleri sevmenize sebep olur diyordu . Rahmetle ..
        Öyle bir dönemden geçiyoruz ki Ben bu dönemde Ahir Zaman Notları olarak bu yazı dizisini hazırladım ara ara bu notlarda buluşuruz . Kim bilir gelecekte bu yazıları biri okur , peşimizden bir fatiha okunur.
 Evet deprem dedim corona dedim ama coronanın üzeri ustaca kapatıldı . 
          Sömürgeci ,Siyonist küreselcilerin planları gözümüzün önünde işliyor. “Yeni Dünya Düzeni”          Yeni Kölelik Sistemini kurmak için her şeyi mübah gören bir veya birileri ile karşı karşıya insanlık . Peki nedir bu yeni dünya düzeni teorisi ? 
           Mevcut düzeni ve dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak totaliter bir tek dünya devleti[1][2] kurmayı planladığı öne sürülen, faaliyeti ya da varlığı tartışılır fakat elde edilen bilgiler tam değerlilik kazanmamış olan bir teori.[3] Aynı teorinin bir uzantısı olarak Rockefeller ailesiyle özdeşleşen[4] illuminati zihin kontrolü ve bilinmeyen ya da gizli olan[5] sistemleri uygulayarak, hükûmetleri ve kuruluşları ele geçirerek yeni dünya düzeni kurmayı planladığı iddia edilen örgüt[6] olup yine bir görüşe göre de illuminatinin bilinenin aksine, karanlık ve bilinmeyen organizasyonların yöneticisi olduğu düşünülmektedir.
           Rahmetli Aidin Salih hocanın Gerçek tıp kitabında bahsettiği Zihin kontrolü , Kristal çocuklar gibi konularını gördüğümde bu kadar olur mu demiştim . Geldiğimiz noktada olabileceğine olan inancım artmış durumda . 
    Parayı ortadan kaldırmak adına Ekonomik krizler lazım . Faiz ile hiçbir sıkıntısı olmayan çark dönsün haram helal far etmez yeni küresel düzende yerimizi alacağız diyen Siyasi liderler hakim neredeyse tüm dünya ülkelerinde . 
      Virüs , aşı , pandemi oyununu oynayan , ekonomik krizlerle insanların zihinlerini ,geçimlerini alt üst eden Küresel çeteye karşı uyanık olmalıyız . 
    Bu yazı burada bitmez ..
        Şimdilik corona’ya ucundan dokunduk , can acımız depremi konuştuk , yeni dünya düzenine bir giriş yaptık , Küreselcileri ve yandaşlarına azıcık baktık … 
     Ömür olursa devam edeceğiz .. 
      Selam ve dua ile .. 
       
 

Makale Yorumları

  • Aynur10-03-2023 11:10

    Tüm detayları gözler önüne serilmiş Türkiye gerçekleri .yüzleşmekten korkmayanlar için .saygılar sevgiler selamlar

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar