Sakine Aydın

Sakine Aydın

Mail: [email protected]

AHİR ZAMAN NOTLARI – 2 – HATAY – YENİ DÜNYA DÜZENİ – SMART CİTY – KÜRESEL ÇETE

Bu yazımızda da biraz Tek dünya düzenine bakalım . Süreci takip ederek birilerinin neler planladığını konuşalım . Sohbet ediyoruz kendi aramızda varsayalım . 
      Az önce Twiter da dolaşırken bir video ile karşılaştım hatay ile ilgili haberlerde ;
      Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Lütfü Savaş, depremde ağır yara alan Hatay’ın güvenli, sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde yeniden inşası için Birleşmiş Milletler-Smart City ile 10 yıllık anlaşma imzaladığını duyurdu. Savaş, “Kentin yeniden inşası için Birleşmiş Milletler (BM) himayesindeki Smart City’le anlaşma yaptık. Bu şehir, bundan önce çok yangınlar, depremler gördü ama küllerinden tekrar doğmasını bildi. Bu şanssız günü hep birlikte yaşadık ama bu günün üstesinden gelmek Hatay’ı tekrar modern kimliğiyle ayağa kaldırmak ve akıllı şehirler içerisine sokmak bizim elimizde. Biliyoruz işimiz çok zor ama bu imkansız değil. Birleşmiş Şehirler’in CEO’su burada… Onlarla bir imza attık. 60 ile 90 gün arasında bizim arkadaşlarımızda ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelecek 25 arkadaşımızın yapmış olduğu Hatay’ın kimliğine uygun vizyon şehri sizlerle paylaştığımızda bütün bu saydığımız değerleri nasıl yapacağımızı sizlerle paylaşacağız” dedi.
      Burada bir cümle dikkatimi çekti sizin de dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ; BM HİMAYESİNDEKİ SMART CİTY ? Peki nedir bu smart city ? Biliyor muyuz ? Bilmiyoruz .. Şu aralar en çok duyduğumuz  Tek dünya düzeni , Karbon ayak izi , Yapay et bu arada bunların hangisinin altını kaldırsan  Bill Gates amca çıkıyor altından . 
         Pandeminin ilk zamanlarını hatırlarsınız patır patır yere düşüp ölen insanlar boy gösteriyordu ekranlar da .. Bizi sahte bir pandemiye hazırlamak için yapılan bir çok görsel ile önce psikolojik olarak hasta ettiler sonra aşıları maskeyi ilaçları dayattılar , bugün ise yanlış yapıldı diyorlar . Tıpkı bu dönemde olduğu gibi şimdi de bir görsel kurgulanıyor . 
      *Hatay çok önemli bir konumda Sorum şu Hatayı neden kendi ellerimizle çok uluslu şirketlere , ABD sistemine teslim ediyoruz . Smart Citylerin işlevselliği , işleyişi , şeffaflığı nedir ? 
       *Antakyada 4,5 mt aşağıda ki görüntülemede Eski Roma şehri olduğunu söylüyorlar , bu değerler bunlara teslim edilir mi ? Siyonist şeytanlar geldi hırsızlık yaptı acımızın üzerinde resim çekinip gitti .
        * Sadece Hatay için değil bütün şehirlerimizde ; Kendi öz varlıklarımızı ,kendimize ait imar ve düzende neden yapmıyoruz ? Yapamıyor muyuz ? Nerede bizim insanımız ilim bilim adamlarımız , mütahit ,mimarlarımız ? Biz neredeyiz ? Bu Küreselcilerin Hatay da ne işi var ?
        * Küresel çeteye karşı uyanmamız gerek. Topsuz tüfeksiz işgal için uyanmamız gerek 100 yıllık planları her 100 yılda bir yapanlar için uyanmamız gerek . 
        Firavun ve Nemrut gibi ilahlık iddiasında bulunanların  bitmediğine şahit olduğumuz bir dönemdeyiz . Bilimi kötülüğü birleştirerek kök hücrelerden insan yapmak istiyorlar . Geliştirdiği teknoloji ile iklimi kontrol ediyorlar . Verimli topraklar kuraklaşıyor , çölleri su basıyor çöller yeşilleniyor . 
        ALLAH cc ı red eden düşünceleri zihinlere yerleştirmek  kaydı ile sahte cennetler vaad ediyorlar . Şeytanın boş durmadığı şu ahir zamanda bir çok dünya lideri bunlara tabi durumdadır . Korku ve panik frekansları oluşturup bunu yayıyorlar . Firavunun sihirbazları gibi tv kanalları ve sosyal medya aracılığı ile insanların zihinleri ile oynuyorlar . 
          
          Bütün bunlar aklıma şu ayeti kerimeleri getirdi ; 
“İş başına, iktidara geldikleri, dünya liderliğini ele geçirdikleri, Kurân'ı ve Kur'ân hükümlerini engelleyerek, dünyayı, halkı istedikleri istikamette yönlendirdikleri zaman, yeryüzünde, ülkelerde fesadı yaymak, kadına ait değerleri, kazanç ve gelir düzenini bozmak; tabiatı, toprağı tahrip edip ürün veremez hale getirmek; ilmî araştırmaları, Kur'ân üzerinde çalışmayı, derinleşmeyi baltalamak; nesillere hayat hakkı tanımamak, tohumları, bitkileri, ürünleri bozma planları uygulamak; gençleri mahvetmek için çalışırlar, koşuştururlar. Allah bozgunculuğu sevmez. “ 
Bakara 205
“Onlar sana tuzak kurarlarken, Allah da karşı planlar yapıp uyguluyordu. Allah plan yapanların en hayırlısıdır.”
Enfal 30
Her şey gözümüzün önünce ve açık açık olurken biz ne yapacağız ? 
Biz uyanık olacağız .
Biz ilim alacağız .
Ali İmran 103. Ayeti kerimede buyurulduğu gibi ; 
“Hepiniz, Allah'a olan bağınıza, taahhüdünüze, Kur'an'a, İslâm'a sadakatle sarılarak, Allah'ın himayesine sığının. Birbirinize düşmeyin, bölük pörçük olmayın, parçalanmayın. Allah'ın size ihsan ettiği nimetleri, size tevdî ettiği ilâhî değerleri, şeriatı koruyun, kollayın, zâyi etmeyin. Hani siz, birbirinize düşman idiniz de, O gönüllerinizi, akıllarınızı birleştirip, sizi birbirinize kaynaştırmıştı. O'nun nimeti, İslâm dini sayesinde kardeş olmuştunuz. Ateşten bir çukurunun kenarında, ateşe düşmek üzere iken, oradan da, sizi O kurtarmıştı. Böylece Allah iyiliği, birliği emreden, yahudilerin ve diğerlerinin tuzaklarından sakındıran âyetlerini size açıklıyor. Umulur ki, doğru yolu bulur, İslâm'da sebat etmiş olursunuz.”
 Tek derdi geçimi dünyadaki rahatı ev araba telaşı olan Ümmet-i Muhammed uyanacak . Sirkelenecek ve kendine gelecek . Dünya bu çetelere , bu şeytanlara bırakılmayacak .
Velhasılı kelam ;

HERKES SAFINI BELLİ EDECEK ..
#sakineninkalemi 
 

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar