Sakine Aydın

Sakine Aydın

Mail: [email protected]

AŞI OLMALI MI ? OLMAMALI MI ?

Son günlerde en çok konuştuğumuz konu Aşı .. Tıp dünyasını ikiye bölen bu konunun çok hassas olduğunu düşünüyorum . Atamız Kanuni Sultan Süleyman’ında dediği gibi ; “Olmaya cihanda devlet bir nefes sıhhat gibi .. “

Bu konuda öncelikle Bıll Gates ve avenelerini iyi tanımak , geçmişte şimdiye dönük planlarını anlattığı konulara bakmak gerek . Her yerde olduklarını sembolleri ile belli eden Yahudi locasının , inançlarının , hedeflerinin ne olduğu bilinmeli . Bazıları bu söylediklerimizi senaryodan ibaret sanıyorlar ama biraz okusalar araştırsalar konunun bir ucunda uyanacaklardır .

Aşı olmalı mı ? Olmamalı mı ?

Sosyal medyadan takip ettiğimiz ve etrafımızda yaşadığımız Corona vakalarına baktığımızda düşünen bir insanın bu ikileme düşmesi çok normal . Bugün üç doz aşı vurulup aşırı derecede yan etkisini yaşayanlar , aşı sonrası kalp krizi ve covid sebebi ile ani ölümler yaşayan insanların yakınları seslerini duyurmaya çalışıyorlar .

Aşılama yapıldıkça vaka ve ölüm oranı artıyor. Bunun sebebi nedir diye sorduğunuzda , yeni varyantlar diyorlar.

Peki soruyu değiştiriyorum,

Yeni varyantların sebebi ne ?

Hiç hastaliğa yakalanmamış, hiç virüsle alakası olmamış fakat aşı da olmayan SAĞLIKLI insanlar bunun sebebiymiş gibi gösteriliyor . Sağlıklı insanı hasta gören bir Sağlıkçı topluluğu ile karşı karşıyayız .

Tahminimce ve takip ettiğim kadarıyla yeni varyantları yeni aşılar üretiyor. Aşılar covid in mutasyon geçirmesine neden oluyor. Bunları ben söylemiyorum , bunları doktorlar söylüyor .

Varyantları aşısızlar olusturuyor diye algı oluşturmaya çalışıyorlar. Aşı çıkana kadar 1 yıl herkes aşısızdı 1 yıl virüs mutasyona uğramadı ama aşılarla birlikte mutasyon haberlerini duymaya başladık . Aşılama Tarihlerine baktığımızda bunu anlayabiliriz . Ne zaman ki aşı uygulamaları başlıyor peşine hopp varyantlar.

Aşıyı bulan kişi ile bir ropörtaj izledim silinmediyse youtube da duruyordur isteyen izleyebilir . Sunucu neden aşı olmadığını soruyor , aşı için izin verilmedi bana diyor . Dünyayı kasıp kavuran milyonları öldüren bir virüsün aşısını bulmuş bir insan ama o aşıyı olmuyor ?

Bir doktorumuzun şu seslenişine rastladım ;

1- Aşı severlere ve sağlık bakanlığına sesleniyorum.

Türkiye’de 18 yaş üstünün %75 i en az 1 doz olmuş.

65 yaş üstünün en az %85i çift doz aşılı..

Mevcut verilere göre dün covit’ten ölen 232 kişinin en az 150 kişisi aşılı demektir...

Şimdi bunun ispatı basit 

2- sağlık bakanlığı dün yada bugün farketmez covitten öldü denen 232 kişinin ismini liste halinde yayınlasın, kaç doz aşılı olduklarını ve 1. Dereceden en yakın akrabasının telefonunu versin.Bizde doğruluğunu teyit edelim.

Ve şunuda söyleyeyim 

3- sağlık bakanlığı dediğim şekilde ölenlerin listesini açıklasın.

Eğer dün yada bugün ölenlerin en az yarısı hiç aşı olmamış kişiler ise,, hemen aşı olacağım. Tüm eski tweetlerimi sileceğim. Aşıyı destekleyeceğim...

Bunu yapacağıma tüm onurum üzerine söz veriyorum .

Bir çok doktorumuz pandemi ,pcr ve aşı konusunda seslerini duyurmaya çalışıyorlar . Aşıların denemelerinin tamamlanmadığını , bu aşıların ileriye dönük insan sağlığına ne yapabileceğinin bilinmediğini haykırıyorlar . Bu haykırış meslek hayatlarının bitmesine rağmen devam ediyor .

Sağlık riske atılacak , deney tahtası yapılacak bir konu değildir . Herkesin sesine kulak verip dinlemek araştırmak düşünmek gerek . Kitabımız kuranı kerimde de RABBİMİZİN buyurduğu gibi Akletmezmisiniz ?

Aşı olanlara ve olmak isteyenlere kesinlikle hak veriyorum .. Aşı karşıtı değilim ama denek olmak , ne olduğu belli olmayan bir sıvıyı kullanmayı reddediyorum .

Bu konuda dinlemenizi tavsiye edeceğim birkaç ismi sizlerle paylaşmak istiyorum ;

Prof. Dr . Serhat Fındık

Prof. Dr. Canan Karatay

Opr. Dr. Bilgehan Bilge

Opr. Dr. Kağan Karaman

Dr. Ümit Aktaş

Dr. Mustafa Yücel

Yani Aşı olmak veya olmamanın kişisel bir tercih olduğuna inanıyorum . Kimse bu kadar anlaşmazlığın ve belirsizliğin olduğu bir ortamda Aşı vurunmayı zorunlu kılamaz .

Dünyada yeni bir sektör oluşmuş durumda ;

Bu sektörün ismi "Pandemi sektörü"

Düşünün öyle bir sektör ki ;

İlaç şirketleri, küresel e-ticaret şirketleri, maske, PCR, medikal alanlarda faaliyet gösteren şirketler servetine servet kattı.

Bunlar öyle yaratıklar ki ;

Savaş çıkartır – Silah satarlar

Hastalık çıkartır – İlaç satarlar

Hal böyle olunca varyantta bitmez, aşı da bitmez …. Vesselam ..

#sakineninkalemi

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar