Murat MARAP

Murat MARAP

Mail: [email protected]

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin İslam Dini ile mücadelesi

Geçen hafta son yüzyılın alimi Mahmud Efendi Haretleri'ni ebedi aleme yolcu ettik.

Mahmud Efendi Hazretleri'nin vefatı ülkemizde ki müslümaları üzdüğü gibi tüm dünya müsümanlarını da yasa boğduğu aşikar.

 

Mahmud Efendi Hazretleri'nin vefaatı Göklerin bayramı ama yeryüzünün ise hüznü idi.

 

Dünyanın dört bir yanından onlarca insan İstanbul'a, Fatih'e, Fatih Camii'ne akın etmişti. Son olarak hocalarına görevlerini yapmaktı asıl gaye.

 

Cemaatin bir ucu Karagümrük'te bir ucu Saraçhane'de, bir ucu Fatih Çarşamba'da, diğer ucları neredeyse Balat'ta, ya da Vatan Caddesi'nde idi.

 

Ömrümde gördüğüm bu denli ikinci cenaze merasimi idi.

Birincisi rahmetli merhum Necmettin Erbakan Hocamız ve ikincisi olarak son yüz yılın alimi Mamud Efendi Hzretleri'nin cenaze töreni oldu.

 

Cenazede, siyah, beyaz, sarı tenlisi, gözleri çekik olan insanlardan da vardı. Bu kadar farklı milletlerden insaları bir araya getiren, bu insanları birbirine sevdiren ne idi? Tabi ki İslam Dini'nin güzelliği yüceliği ve Mahmud Efendi Hazretleri'nin ilmi.

 

Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzerine, bakanlar ve diğer siyasi parti lierleride katıım göstermişlerdi.

 

Cenaze töreninden sonra birileri rahat durmamış cenaze katılan binlerce insanın sarıklı ve cübbeli olması bazı kesimi rahatsız etmişti.Öyle ki Atatürkçü Düşünce Derneği hemen bir dava dilekçesi hazırlayarak başta Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu, Ulaştırma Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustfa Varank ve cenazeye katılan diğer siyasi parti liderlerinin ve de devlet memurlarınında savcılık tarafından takip edilerek haklarında dava açtılar.

 

ADD'nin davayı açmasının sebebi şu; Mahmud Efendi Hazretleri'nin cenaze merasimi Atatürk ilke ve inkilaplarına ve de laiklik ilkesine karşı imiş.

 

Şimdi ben ADD yönetimine bir kaç soru sormak istiyorum.

Ey ADD, terörist cenazelerine katılan milletvkilleri hakknda da dava açtınız mı?

 

İstanbul Büyükşehir Blediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu Patrik Mtanya'nın cenazesine katılmıştı. Bu duruma hiç söz ettiniz mi, en hafifinden de olsa hiç kınadınız mı?

 

ADD'ye bir şey daha demek lazım; Gezi Parkı zamanında orada bulunanlar bu ülkenin polisin askerine taşla sopalarla saldırdılar, kamu ve vatandaşın malına zarar verdiler. Ey ADD, o zaman da sizler kalkıp Gezi Parkı eylemcierini kınadınız mı?

 

Cenaze günü binlerce insan yolda yürdü, Bir tane kamu ya da esnafın malına zarar verildi mi?

 

Ey ADD, bazen elinize alıp salladığınız Türk Bayrağı'ın üzerindeki Hilal neyin sembolü olduğunu biliyor musunuz? Bilmiyorsanız ben söyleyeyim... O Hilal, İslam'ın sembolüdür. 

Ey ADD, asıl derdiniz İslam mıdır? İslam düşmanlığı mıdır?

Cehalet insanın en büyük düşmanıdır.

 

ADD, size küçük de olsa tavsiyem, sevdirin nefret ettirmeyin.

Selam ve dua ile...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar