Murat MARAP

Murat MARAP

Mail: [email protected]

CHP, AK PARTİ'YE Mİ ÇALIŞIYOR?

Belki yukarıda ki başlık siz okuyanlar çok ters gelecek. Belki bazılarınız "olur mu öyle şey, CHP Ak Parti'ye asla çalışmaz" diyecek. Gelin bakalım CHP, Ak Parti'ye çalışıyor mu çalışmıyor mu beraber karar verelim.

 

Bu topum her ne kadar manevi anlamda bozulmaya çalışılsa da geçmişten gelen manevi değerleri çok yüksek ve de değerlidir. Kim bu toplumun manevi değerlerine saldırsa kesinlikle duvara çarpmış gibi olur.

 

Şimdi CHP'de aynı böyle, her seferinde bu toplumun manevi değerlerine saldırsa da toplumdan aldığı oy belli. Bu da doğal olarak Ak Parti'nin her seferinde oyunu yükseltmesine vesile oluyor.

 

Halkının büyük bir kesimi müslüman olan bu toplumun manevi değerlerine saldıramazsınız. Eğer her ne olursa olsun saldırmaya devam ederseniz ileri gitmek değil geri gidersiniz hatta yok olmaya da mahkum olursunuz.

 

Yine halkının büyük kesimi müslüman olan bu toplumdan oy alan CHP neden hala her fırsatta bu toplumun manevi değerleri ile oynar? Ya da CHP'nin derdi nedir? Ne yapmak istemektedir?

 

İslami konuda hemen hemen hiç bir bilgiye sahip olmadıkları gibi bu milletin dini değerleri ile neden oynarlar?

 

Öğretmenlere hakaretten, çiftçilere tehdit savurmalara varana kadar yaptığı sadece kendi topuğuna mermi sıkmaktır.

 

Kabul edelim etmeyelim ancak bu toplumun terörist gördükleri kişileri neden savunurlar?

 

CHP'li bazı milletvekilleri neden terörist cenazelerine katılır?

 

CHP, neden LGBT gibi toplumun ahlak yönünü bozan kesimlere destek verir?

 

Aslında bu soruları çoğaltabiliriz. Kısaca sadece bu sorulara baktığımızda ve de CHP'nin işlev yönüne baktığımızda aslında CHP iktidarı istemiyor ve sadece Ak Parti'nin seçimleri kazanması için mücadele ediyor görüntüsü veriyor.

 

Sizce de CHP bu milletin manevi değerleri ile oynadığı müddetçe Ak Parti'ye çalışmış olmuyor mu?

 

Sizce CHP bu ülkede samimi olarak iktidarı istiyor mu?

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar