Murat MARAP

Murat MARAP

Mail: [email protected]

CHP ZİHNİYETİ VE İNSAN OLMAK

Türkiye 6 Şubat günü iki büyük depremle yıkıldı. Binlerce insanımız öldü ve onbinlerce insanımız yaralandı.

 

Bu iki büyük depremin gerçekleşmesinin ardından tüm Türkiye bir ve beraber olup resmen deprem bölgesine yardım olup yağdı.

 

Dünya görüşü her ne olursa olsun hiçbir kimse depremzedelere ayrımcılık göstermeden yardım etti. Ancak bu ülke 14 Mayıs seçimlerinden sonra büyük bir deprem daha yaşadı. Bu deprem ki "İnsani deprem"di. 

 

Deprem bölgesinin büyük çoğunluğu 14 Mayıs seçimlerinde oyunu Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'dan yana kullandı. İşte bu seçim sonuçları CHP'lilerin nasıl insanlığından çıktığının da bir göstergesi oldu. (İyi niyetli CHP'lileri tenzih ederim)

 

Öyle bir insanlıktan çıkıştı ki, sırf Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verildi diye depremzedelere edilemeyen hakaret, beddua, küfür kalmadı. Kısacası insanlıktan nasıl çıkılır örneğini görmüş olduk.

 

Depremzedelere karşı yapılan yardımları haram etmek hatta ve hatta bir yudum su için bile "haram olsun" diye feryat figan etmek nasıl bir insanlık?

 

Aslında bu hakaret vari söylemler CHP'lilerin ilk yaptığı şey değil. Bundan önceki seçimlerde de halk CHP'ye oy vermedi diye hakaretlerin havada uçuştuğu zamanları da biliriz.

 

Buradan depremzedelere hakarert eden CHP'lilere sesleniyorum, yarın mazallah sizlerde birer depremzede olabilirsiniz. Emin olun bu halk sizin yaptığınız gibi yapmaz. Sizler sırf sizden olmadığı için küfür, beddua ve hakaret yağdırdığınız o Anadolu insanı ilk size yardıma koşan olur, sizlerde utancınızdan başınızı yerden (tabi ki utanma duygusu olanlar için diyorum) kaldıramazsınız.

 

Kısaca, siyasi ve dünya görüşümüz her ne olursa olsun birbirimize insan olduğumuz için saygılı olalım. 

 

Şunu da ifade etmeliyim ki, CHP bu milletin özü ile maneviyatı ile oynadığı müddetçe iktidar yüzü asla göremez. Aslında pek de iktidar olmak gibi bir dertlerinin de olduğunu da sanmıyorum. Bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın modundalar..

Selam ve dua ile...

 

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar