İsmail Karakaş

İsmail Karakaş

Mail: [email protected]

Dikkat Ufo Çıkabilir!

UFO;

İngilizce'deki anlamı ise anlamsız uçan nesne Tanımlanamayan uçan nesne.UFO'lar insanların yıllardır ilgilendiği ve merakla takip edilen konular arasındadır.İnsan aklı yıllardır gerçekten UFO olup olmadığını uzaylıların varlığı gibi soruların cevaplarını arıyor.

Amerika, Rusya, Çin ve Hindistan gibi ülkeler ise Uzay konusunda bir hayli yol katettiler edindikleri bilgileri ve tecrübeleri başka milletlerle ve dünya ile paylaşmadıkları gibi kendi vatandaşlarından bile gizlediler.

Vatandaşından gizlediği bilgilerin bir kısmını askeri çalışmalara yansıtan ABD elde ettiği bilgilerinin sadece sınırlı bir bölümünü insanları üzerinde etki bırakmak için sinema filim sektöründe kullandı.Holywood'un emrine sundu.Bilim kurgu filimlerinin esin kaynağı bu uzay çalışmalarıdır.

Bugün kullandığımız bir çok ileri teknolojinin de esin kaynağı bu çalışmalar olduğu söyleniyor.Kamuya açıklanan veya açıklanmayan tüm çalışmaların temeli Uzay araştırmalarından esinlenmektedir.Uzay çağında olduğumuz düşünüldüğünde ise şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor.Gizli yürütülen bu çalışmalarda kimine göre "Uzaylı varlıklar ile temas sağlandı" kimilerine göre ise " sadece bir varsayım" Ancak Dünya devletleri Uzay araştırmaları için büyük kaynaklar ve zaman harcamakta.Türkiye'nin yada başka ülkenin bu yarışta geri durması düşünülemez.

Uzay çalışmaları hiçbir ülkenin tek elinde değildir.

Amerika'da bu çalışmaların gizlilikle yürütüldüğü 52.bölge adı ile gizli bir uzay istasyonu üssü var başka ülkelerinde sır gibi sakladığı çalışmalar yaptığı uzay üsleri var Türkiye'nin neden olmasın?

Gök bilimi ile çok eski zamanlardan itibaren ilgilenen bir Ulusun devamı olan Türkiye'nin bu yarışta geri kalması düşünülemez.

Ancak bu çalışmalar bugün olduğu gibi açık bir şekilde değil çok gizli yürütülmesi gerekir.Dünyadaki diğer devletler yaptıkları çalışmaları henüz açıklamadan Türkiye bu çalışmaların varlığını dahi açıklamamalıdır.

Her alanda olduğu gibi bu alanda da rekabet, çatışma ve üstünlük savaşları devam ediyor.Hiçbir ülke elindeki gücün başka bir ülkeye geçmesine izin veremez.Yardım veya işbirliği yapmak bir kenara bu çalışmaları engeller.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar