Sakine Aydın

Sakine Aydın

Mail: [email protected]

GAZZE DÜNYAYA İSLAM AHLAKINI ÖĞRETİYOR

07 EKİM 2023 de İzzettin Kasam Tugayları tarafından başlatılan Aksa Tufanı ile Filistin deki işgal bir kez daha bütün düNyanın gözleri önüne serildi. 


         Medeniyet çağı diye adlandırdıkları bu zaman diliminde yaşanan soykırıma şahit oluyoruz . Bugünler bize Aliya izzetbegoviçin;


"Bunu hiç unutma evlat! Batı hiçbir zaman medeni olmamıştır ve bugünkü refahı; devam edegelen sömürgeciliği, döktüğü kan, akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur." Sözlerinin doğruluğunu göstermiştir. 


         Batının sömürgeciliği fitnesi tarih boyunca tekerrür eden bir tekrardan ibarettir . Gaflet batağında bir dünyada yaşıyoruz . Batının bataklığında ürettiği sözde;


-    İnsan Hakları 
-    Çocuk hakları 
-    Kadın hakları gibi toplumun gazını alma projeleri bugün insanların dilinde dolaşıyor. 


         Müslüman toplumları asimile etme projesi içerisinde olan Haçlı zihniyetinin ne kadar zalim ve hak tanımaz olduğunu , kendi kurallarını empoze ederek sömürgeci varlığını sürdürmek için hiçbir değeri tanımadığını bir kez daha gösterdi . Bugün Doğu Türkistan , Filistin , Suriye , Afganistan gözlerimizin önünde yok edilmeye çalışılmaktadır . 
          Çocukların paramparça olduğu , insanların yok edildiği hangi dava haklıdır . Bırakalım dini bir kenara hangi vicdan sahibi insanın yüreği paramparça olmuyor? Müslüman coğrafyasının kan zulüm ve yok olmayla karşı karşıya olmasının sebebi nedir? Eğitim sistemimizden tutunda sağlık sektörüne kadar yediğimiz yemeğe kadar tehlikeli bir virüs gibi sorgusuzca kabullendiğimiz sistemde yok olmaya aday bir toplum olduğumuzun ne zaman farkına varacağız? 


            Bunları anlayabilmek için ; BOP (Büyük Ortadoğu Projesi)  projesini iyi anlamak gerekir. 


            İsrail terör örgütünün 1948 den bugüne işgal ettiği Filistin topraklarında neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Zulüm altında bir milletin hayatlarının çalınışlarını , türlü işkencelere maruz kalışını , beş yaşındaki bir çocuğun bile gözaltına alınışını izledik.

 
             Hamasın esirlere davranışı ile İsrail terör örgütünün davranışı arasında ki fark Medeniyetin kime ait olduğunu gösteriyor . Bugün Aksa Tufanı haklı bir direnişin sembolüdür. Batı dünyasının dirilişini, insanların islam hakkındaki yanlış görüşlerinin yıkılışını ve akın akın islama girişi görüyoruz. 


              Gazze’de yaşananlar bir soykırımdır. İsrail terör örgütü ve yandaşlarının desteği ile  75 yılı aşkındır yaşanan işgali görmeyip , Filistin halkının haklı direnişini ve mücadelesini eleştirenler bilmelidir ki; GAZZE DÜNYAYA İSLAM AHLAKINI ÖĞRETİYOR . 
 

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar