Sakine Aydın

Sakine Aydın

Mail: [email protected]

İNSAN OLMAK...

Bu günleri nasıl anlatabiliriz bilmiyorum , Fakat geleceğimiz için hepimizin acilen bir şeyler yapması gerek elimizden ne gelirse ..

Ülkemizde maalesef çok ciddi oyunlar oynanmaya çalışılıyor . Rahmetli Necmettin Erbakan hocanın “Suriyeyi istemelerinin tek bir nedeni var . Oda Türkiyeyi işgal etmek için zemin hazırlamaktır .Eğer bir gün mesele Suriye olursa bilin ki HEDEF TÜRKİYEDİR . Bu sözlerimi bir gün anlayacaksınız” demişti . İşte Erbakan hocanın dediği günlere geldik . HEDEF TÜRKİYE .. Bizleri sinsi sinsi içimize nifak tohumları ekerek birbirimize kırdırmak ve iç savaş çıkartmak istiyorlar . Hiçbirimiz buna alet olmamalıyız . Bir insan bir suç işlediğinde o suç kendisini ilgilendirir , HİÇ BİR SUÇUN BEDELİ BİR TOPLUMU BAĞLAMAZ.. Ülkemize gelenler konusunda her zaman kontrollü davranılması ve suç işleyenlerin provakatörlük yapanların sınır dışı edilmesini bu konuda resmi kurum ve kuruluşların daha hassas olmaları gerektiğine inanmışımdır .

Bugünlerde yaşanan olayların kasıtlı yapıldığı aşikardır . Bizler maalesef fırsatçılar ülkesi olduk , düşünmeyen ,sorgulamayan,gaza gelen bir toplum . Suriyeliler ilk geldiklerinde köpek bile bağlasan durmayacak evleri hatta bodrumları bile binlerce liraya kiraya verdik .. adı ticaret oldu .. Bir çok Suriyeli ıraklı ve Afganlı kardeşimle çalışmış biri olarak utanıyorum bunu söylemeye ama normal maaşın yarısına çalıştırdılar bu insanları .. SUÇUN ŞAHSİLİĞİNİ BİLMEDİLER AMA LİNÇ ETMEYİ, GAZA GELMEYİ , PROVAKASYONU , SÖMÜRMEYİ İYİ BİLDİ BU TOPLUM ..

Hiç unutamadığım hatırladıkça dizlerimin bağının çözüldüğü bir olay anlatayım size ; Sakaryada 9 aylık hamile Suriyeli bir kardeşimiz ve yanında 10 aylık yavrusu ile gece boyu tecavüze uğrayıp katledildi yanındaki bebeği ile ….Bunu yapan iki Türk asıllı aşağılık yaratık için Bütün Türkleri mi suçlamalıyız ?..

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde fırın işçisi olarak çalışan Suriyeli mülteci Eymenh Hammamı (16) ırkçı grup tarafından bıçaklanarak öldürüldü .. 50 tl günlük yevmiye ile çalışan 16 yaşındaki bir çocuk …. Bütün Türkleri mi suçlamalıyız ?

Bursa'da geçtiğimiz gün pazarda Suriyeli bir genç pazarda dövülerek öldürülmüştü. İddiaya göre Suriyeli genç Hamza Acan, Suriyeli bir kadına küfreden 4 kişiyi uyardığı için ölümüne dayak yedi ve hastanede yaşamını yitirdi..

Dün küçücük bir çocuğu taşlamışlar bu Türklüğe , Müslümanlığa , İnsanlığa sığar mı ? ..

Bu haberler tam tersi de olabilir .. Öyle çok ki böyle haberler ….

Evet insan olarak , insan ırkı olarak düşünmeli SUÇUN ŞAHSİ OLDUĞUNU UNUTMAMALIYIZ ..

ZULMEDEN BİR TOPLUMA ALLAH cc RAHAT VERMEZ ..

ZULMEDEN BİR TOPLUM FERAHA ERMEZ ..

ZULMEDEN BİR TOPLUMU ALLAH cc HELAK EDER ..

Bakın başımızdan eksilmeyen bela ve musibetlere , bakın ve sirkelenin kendinize gelin sakinleşin ve düşünün .. Nerede hata yapıyoruz ? Bizi yaradan bizden ne istiyor ? Peygamberimiz bize ne öğütlüyor …. Koşa koşa son sürat HELAK ‘a doğru gidiyoruz ..

Ben bir Türk olarak .. Hiçbir insana Irk , din , dil olarak bakmıyorum .. İyiler ve kötüler olarak değerlendiriyorum .. Doğrusu da bu ..

Bir akvaryumda iki balık kavga ediyorsa oradan az önce bir İngiliz geçmiştir derler .. Yapılmak istenen şey KARDEŞİ KARDEŞE KIRDIRIP BİR KENARDAN İZLEMEK ..

PROVAKATÖRLERE KARŞI DİKKATLİ OLALIM ..

ZALİMLERE BİZİ BİZE KIRDIRMAYA ÇALIŞANLARA FIRSAT VERMEYELİM ..

İnanın onların bizim ırkımızla bir sorunu yok ..

Zalimler bizim uyanmamızdan korkuyor ..

Zalimler bizim kardeşliğimizden korkuyor ..

Zalimler bizim birlik olmamızdan korkuyor ..

Zalimler bizim içimize IRK fitnesini düşürüp bizi izliyor ..

ZLİMLERE FIRSAT VERMEYİN ….. Fitne anında ne buyuruyor peygamberimiz ;

“Yakında büyük fitneler olacak, o fitnelerde (yerinde) oturanlar ayaktakilerden, ayaktakiler yürüyenlerden, yürüyenler koşanlardan, daha hayırlı olacaklar. Kim o fitne içinde bulunmuş olursa, ondan uzak dursun. O zaman bir iltica yeri, sığınacak mekan bulursa ona sığınsın.” (Sahihu’l-Buhari VIII, 92; Tefriru’l-Kurani’l-Azim II, 43; Sunenu İbn-i Mace, II, 3961.)

"Kıyametten hemen önce karanlık gecenin parçaları gibi fitneler var. Kişi o fitnelerde mü'min olarak sabaha erer, akşama kafir olur; mü'min olarak akşama erer, sabaha kafir çıkar. O fitnede oturan, ayakta durandan hayırlıdır. Yürüyen koşandan hayırlıdır. Öyleyse yaylarınızı kırın, kirişlerinizi parçalayın, kılıçlarınızı da taşa vurun. Sizden birinin evine girerlerse Hz. Âdem'in iki oğlundan hayırlısı olsun (ölen olsun, öldüren değil)" [Ebu Davud, Fiten 2, (4259, 4262); Tirmizî, Fiten 33, (2205).]

RABBİMİZ ;

Zalimlere verdiğiN mühleti bitir ..

Zalimlerden öcümüzü alacak nesiller nasip et bize ..

Zalimlerin ordularını dağıt ..

Zalimlerin planlarını boz ..

Bize Bir olmayı , birlik olmayı , güçlü olmayı nasip et ..

VELHASILI KELAM ….

ZULÜM BİZDENSE BEN BİZDEN DEĞİLİM !.....

Makale Yorumları

  • canan12-08-2021 11:19

    Son günlerde olan ırkçı tavıra karşı çok güzel bir yazı olmuş . Emeğinize sağlık

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar