Sakine Aydın

Sakine Aydın

Mail: [email protected]

İNTİHAR İKİ GENÇ – ENES KARA VE BAHADIR ODABAŞI

Çocuklarımı Sevdiğim ve yetişmesini istediğim cemaate gönderiyorum. Tıpkı sizlerin çocuklarınızı gönderdiğiniz dershane, spor kulübü , siyasi parti kurumları vb. Çok da memnunum ALLAH cc emeği geçen herkesten razı olsun .

Mevzu şu ki ;

Her kurum ve kuruluşun içerisinde kötü insanlar , kötü olaylar çıkabilir . Bu durumlar asla bütün bir topluluğu kapsamaz ( bütüncül - kurum olarak yapılmadığı sürece)

Bakın geçen aylarda hepimizin üzülerek şahit olduğumuz bir spor salonunda kız öğrencilerini taciz eden bir spor hocasının haberlerini dinledik , kimse çıkıp da spor salonları kapatılsın demedi . Geçen yıl Samsun'da bir kişi kendini köprüde astı bir eline iş aş yazmıştı kimsenin sesi çıkmadı . Enes kara Ateizmin pençesine düşmüş bir genç kimse bunu ateizm ile bağdaştırmadı ama içinde bulunduğu cemaatin kapatılması için avazları çıktığı kadar bağırdılar . Gerçekten bu intiharın sebebi yurt muydu ? vicdanı olan insan bu soruyu sormalı kendine . Yurtlar kapatılsın … Hadiii be oradan , sizde biliyorsunuz gerçekleri . Önce hayatları ellerinden çalınan gençlerinize sahip çıkın , onlar için ses çıkartın . Fuhuş , alkol , uyuşturucu , kumar batağına düşen gençliğinizi kurtarın .Barlarda pavyonlarda , kumarhanelerde olan intiharlarda neden sesiniz çıkmıyor kapatın bu batakhaneleri diye Sahi 16 yaşında Bahadır Odabaşı’nın intiharına neden gıkınız çıkmadı , tek kelime yazmadınız bu zulümlere?

ÇÜNKÜ ; SAMİMİ DEĞİLSİNİZ ..

ÇÜNKÜ ; DERDİNİZ “İSLAM “..

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre 2018 yılında 3 bin 161 kişi intihar etti. Bu da her gün ortalama 9 kişinin hayatına son verdiği anlamına geliyor. Bakın vicdanlı bir insan bu verilere göre şunu düşünür günde ortalama 9 kişinin intihar ettiği bir ülkede sadece bir camiayı hedef almak ne demektir ? Yada şöyle bir analiz yapmak gerekir, bu günlük 9 kişiden kaç kişi bir yurtta veya cemaatte intihar etti ?

Son 1 yıldaki intihar olaylarına bir göz atalım ;

Iğdır'da, 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ün (18) Sosyal medya hesabından yayınladığı intihar mektubuyla canına kıyan 25 yaşındaki Yunus Gezer'in kaleme aldıkları kan dondurdu. Hayatı boyunca asla sevilmediğini, kendisinden ümidini çalanları asla affetmeyeceğini belirten Yunus Gezer, 'Umarım ölümüm hayatımdan değerli olur' diyerek yaşadığı hisleri gözler önüne serdi.

Adana'daki kripto para dehşetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Kripto para borsasında 400 bin TL kaybettikten sonra eşini öldürüp intihara kalkışan Yunus Emre Uyaner (28) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kocaeli'nde sadece 1 haftada 7 kişi intihar etti, Aydın’da ise bir günde 3 kişi canına kıydı.

Zeytinburnu'nda oturan genç çift, çocuklarını bıraktıktan sonra yaşamlarına son verdi. 

İstanbul’da 4 kardeş aynı anda intihar etti.

Hatırlayan var mı bunları ? Peki ses çıkaran , yazan , sebep arayan ?

3. sayfa haberlerine bakın fuhuşhanelerdeki ölümlere intiharlara ,neden bağırmadınız fuhuşhaneler kapansın diye ? Neden tek bir satır yazı yazmadınız, gençlerin hayatlarının ,İmanlarının çalındığı batakhaneler kapansın diye ?

Çünkü samimi değilsiniz ...

Çünkü derdiniz “İSLAM”

Çünkü korkaksınız .. İşinize nasıl gelirse öyle ...

Evet ;

“Kafirler istemese de , ALLAH cc nurunu tamamlayacaktır . “

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar