Murat MARAP

Murat MARAP

Mail: [email protected]

KAHROLSUN İSRAİL DEMEKLE İSRAİL KAHROLUYOR MU?

KAHROLSUN İSRAİL DEMEKLE İSRAİL KAHROLUYOR MU?

Öncelikle şunu belirtmem gerekir ki, İsrail asla bir devlet değildir. İsrail, aynı PKK/PYD, DEAŞ gibi kanlı bir terör örgütüdür. Bu nedenle ki İsrail'İ bir terör örgütü olarak tanımak gerekir.

İsrail'i devlet olarak tanımak Türkiye açısında çok acı bir durumdur.

Tam 73 yıl önce bir işgale beraber Filistin topraklarında İsrail kuruldu. Çok acı ve çok üzücü bir durum ki biz Türkiye olarak bir İsrail'i devlet olarak tanıdık. Sanırım bu ayıp da bize yeter.

Başlıkta da değimiz gibi "Kahrolsun İsrail demekle İsrail kahroluyor mu?"

İsrail, Filistin topraklarında işgalci olarak yerleşmeye başladığı andan itibaren değil Ortadoğu'da, dünyada kan oluk oluk akmaya başladı. Filistin dahil Osmanlı himayesi altından yaşayan bugün ki topluluklar adalet ve barış içerisinde huzur bulmuş, yönetilmişlerdir. Maalesef Osmanlı'dan ayrılıp kendi bağımsızlığını kazanan çoğu devletlerde, bulundukları coğrafyada huzurda, barışta kalmamıştır.

İsrail, dünyada hakim olmak ve önüne gelen her engeli kaldırmak için silaha sarılıp kan döküyor. Asıl niyetleri ise dünya nüfusunu himayeleri altına alıp tüm dünyayı kendileri yönetme istediğidir.

Dünyaya dağılmış ortalama 20 milyon Siyonist İsrailliler var. Dünyada Müslümanların ortalama oranı ise 1 buçuk milyar. Bugün bu azınlık grup Müslüman ve diğer toplumlara da hükmederek dünyada, ekonomik anlamda söz sahibi duruma geldi.

Aslına bakarsak İsrail'in bu kadar büyümesinin asıl suçlusu biz Müslümanlarız. İsrail, Filistin topraklarına adım atmaya başladığında dünya Müslümanları bir olup bu işgale göz yummasaydı şimdi tüm Müslümanlar hatta dünyada yaşayan tüm insanlık huzur içindeydi. Mescid-i Aksa özgür ve Müslümanlar da kendi evine gidiyormuş gibi bu kutsal mescide gideceklerdi.

İsrail, her Ramazan Ayı'nda bilinçli olarak Kudüs'te, Gazze'de ve Filistin topraklarında Müslümanlara saldırıp çoluk çocuk demeden katlediyor. Aslında bir soykırım yapıyor. Biz Müslümanlar ise Kahrolsun İsrail nidaları atıyoruz.

İsrail'in tüm çevresi Müslüman ülkelerle çevrili. Ancak Müslüman olan devletler, kınamaktan başka hiçbir işe yaramayan yöneticilerle dolu. Mescid-i Aksa, Kudüs sadece Filistin'in mi derdi? Mescid-i Aksa bizim ilk kıblemiz üçüncü mabedimizdir. Kudüs'e sahip çıkan, Kudüs'ü elinde bulunduran, Kudüs'e hükmeden dünyaya sahip çıkar, dünyayı elinde tutar ve dünyaya hükmeder.

Açık konuşmak gerekirse Türkiye dahil tüm Müslümanlar olarak elimizden gelen kınamak, slogan atmak. Bu Müslümanlar ne zaman uyanacak bilmiyorum ama duam bir an önce uyuyan dünya Müslümanlarının bir an önce uyanmasıdır.

Kahrolsun İsrail demekle, İsrail kahrolmuyor. Merhum Pro. Dr. Necmettin Erbakan Hoca'nın demesi gibi, "İsrail ancak güçten anlar."

İnanıyorum ki çok yakın bir zamanda İsrail haritadan silinecektir. Buna inancım ve imanım tamdır.

Selam ve dua ile...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar