Hüseyin LİKOĞLU

Hüseyin LİKOĞLU

Mail: [email protected]

Kemal Bey iyi misiniz?

Bütün muhaliflerle kol kola girdi. 6’lı Masa’yı kurudu. HDP’yi masanın altına, FETÖ’yü kanatlarının arasına aldı. İçerideki, dışarıdaki bütün mihrakların rüzgârını arkasına alarak cumhurbaşkanlığına aday oldu. Tam yüzde yüz kazanacakken, Yeni Şafak’ın, sosyal medya platformlarına verdiği reklamlar yüzünden seçimi kaybetti.

Dün sabah gündem toplantısını yaptık; öğlen, bugünün gazetesini hazırlamaya başladığımız bir zaman diliminde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bomba konuşması gündeme düştü. “Bir gazete nasıl olur da 3 milyona yakın bir reklamı verir, Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı seçilmesin diye. Yeni Şafak gazetesinden söz ediyorum. Hangi şafak? Hangi yenilik?” diye isyan ediyordu Kemal Bey.

Hayretle konuşmanın devamını dinledim. “Ne diyor Kemal Bey, sağlığı yerinde mi acaba” diye düşündüm. Basılı yayıncılığın tarafı olduğumuz için ilk başta neyi kastettiğini anlayamadık. Sonra baktık ki Kemal Bey, Yeni Şafak’ın dijital tarafının çok izlenen içeriklerine içerlenmiş.

 

İlahi Kemal Bey, Yeni Şafak senin seçilmemen için niye reklam versin?.. Yeni Şafak, yayıncılık hayatında çeyrek asrı geçmiş 28 yılı geride bırakmış, 29’uncu yılında ilk günkü heyecanla milli ve manevi değerleri rehber edinerek faaliyetlerini sürdürüyor.

YENİ ŞAFAK ÜLKESİ VE MİLLETİ İÇİN DOĞRU BİLDİĞİ ÇİZGİDE YAYIN YAPAR

Yeni Şafak, kimin kaybedeceğine ilişkin bir yayıncılık yapmaz. Ülkesi ve milleti için, doğru bildiği çizgide işini doğru şekilde yapar. Doğrudur; Yeni Şafak dijital yayıncılık konusunda çok başarılı işlere imza atıyor ve bu alanı çok önemsiyor. Dijital alanda çok ciddi yatırımları var ve içeriklerinin de daha fazla kişiye ulaşması için gerekeni yapıyor. Reklamsa reklam, tanıtımsa tanıtım...

Türkiye, ilk turu 14 Mayıs, ikinci turu 28 Mayıs olmak üzere iki seçimi geride bıraktı. Doğrudur, zor bir seçim süreci oldu. İçeriden ve dışarıdan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı olan herkes bütün siyasi çizgilerini ayaklar altına alarak bir araya geldi. Biz de yayın kuruluşu olarak, bütün bu süreçleri haberleştirip kamuoyunun bilgisine sunduk.

 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kaybetme gerekçesini Yeni Şafak’ın sosyal platformlardaki içeriklerine indirgemesi siyasi açıdan iflastır. Gerçekten Kemal Bey, kazanacağını düşünüp de Yeni Şafak’ın içerikleri yüzünden kaybettiğini düşünüyorsa, bunun üzerine söylenecek hiçbir söz kalmamış demektir.

 

BİZİ HEDEF GÖSTEREREK DERTLERİNİZDEN KURTULAMAZSINIZ

Sayın Kılıçdaroğlu, boş verin, bırakın Yeni Şafak’ın sosyal medya platformlarındaki reklamlarını… CHP’nin on milyonlarca liralık reklamlarının peşine düşün. Milyon liralar verdiğiniz trol ordusunun neler yaptığını araştırın. Çukurambar’da Mekik Plaza’daki Cambridge Analytica manipülâsyon merkezine kafa yorun.

 

Sahi, Mekik Plaza’da çalıştırdığınız üniversiteli çocukların paralarını ödediniz mi; yoksa onları da, sayısı ve durumları meçhul danışmanlarınız gibi kapıya mı koydunuz?

Sayın Kılıçdaroğlu, hazır Hazine ve Maliye Bakanlığı’nı göreve çağırmışken, Yeni Şafak’ın 3 milyonluk sosyal medya reklamının yanı sıra Bakanlık’tan, yandaşınıza, çikolata kutuları içinde sunulan paraları araştırmasını da ister misiniz? Fondaş medyanın aleyhinde parayla haber yaptığı e-Ticaret Yasası’na Meclis’te destek verdiğiniz halde niye Anayasa Mahkemesi’ne götürdüğünüzü de Hazine ve Maliye Bakanlığı araştırsın mı?

Tamam, siyaseten zor günler geçiriyorsunuz, parti içinde büyük kavgalar veriyorsunuz, büyük bir siyasi gerilim yaşıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durum sağlıklı düşünmenize engel, lakin bizi hedef göstererek, bu dertlerinizden kurtulamazsınız. Meral Hanım’la buluşun, bol bol papatya çayı için…

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar