Mustafa MERT

Mustafa MERT

Mail: [email protected]

KİM BU KÜRESELCİLER?

Mısır ekolüne intisaplı katolik vatikan a bağlı haçlı şövalyeleri(tapınakçılar) ,kudüs seferleri sırasında kendilerine engel olmak isteyen selçuk lu yada cephe açmışlardı. 
Selçuk lu ile olan mücadelede kader onların karşısına bir selçuklu düşmanı olan hassan sabbah (haşhaşiler) ı çıkardı .


Hassan sabbah ve haşhaşileri ise babil ekolüne intisaplıydılar.


Düşmanımın düşmanı, dostumdur kavlinden ortaklık kuran bu iki batıl yapı birlikte hareket ederek gelecekte kendilerine yüzyıllarca engel olacak HANİF ibrahim-i ekolün karşısına dikildiler..

Mısır firavun ekolünün maat doktrinini(sürekli evrensel düzen) benimsemiş olan haçlı şövalyaleri burada bir doktrin ile daha karşılaştılar;BABİL EKOLÜ(kaos tan düzen).
Haşhaşilerin batıni tevilci ve suikast formasyonu (zafer için her yol mübah)alarak her iki ekolüde birleştirdiler..


Bu iki tez den ise tek dünya krallığı (küreselcilik)


hipotezini hem teorik hemde pratik olarak hayata geçirdiler. 


Lâkin bu durumdan memnun olmayan ve medeniyetlerinin tehlike altında olduğunu düşünen katolik dünyası papa ve fransa hanedanlığının işbirliği ile tapınakçı haçlılarını kâfir ve hain ilan ederek operasyon düzenlediler .


Bu operasyonda haçlı tapınakçılarının lideri jacgues de molay ve 70  kadar arkadaşını yakalayarak idam ettiler ..


Bu operasyondan kurtulan haçlı şövalyeleri ise canlarını avrupanın çeşitli yerlerinde faaliyet gösteren mason  duvar ustalarının teşkilatlarına girerek/sızarak kurtardılar ..
Böylece her iki batıl medeniyetin formasyonunu almış haçlılar ile mason yahudiler bir araya gelmiş oldu..


Daha sonra ise tapınakçı haçlılar masonları kendi hipotezlerinin formasyonu ile inisiye ederek mısır/babil ekolünden oluşan bu yepyeni ve üçüncü batıl akımı başlattılar "TEK DÜNYA KRALLIĞI/KÜRESELCİLİK"....


Hem mısır ekolüne hemde babil ekolüne benzeyen bu yeni yapı her iki ekolü sürekli kandırarak bir dizi akımlarla ve oluşturdukları felsefi literatürlerle ,o günden bu güne dünyaya operasyonlar çektiler ,hanedanların sonunu getirdiler önce (fransız devrimi ile molay 'ın intikamını aldılar frank soylu hanedandan) hemen akabinden ise ulus devletleri kurdurdular özgürlük ve demokrasi nutukları ile..


Gelinen son noktada ve 21.yüzyılın başında ise yeni dünya düzeni adı altında şimdide ulus devletleri yıkıp ,yerlerine şehir devletleri kurarak bunları tek merkezden yönetmeyi planladılar ,bunun adı TEK DÜNYA KRALLİĞI idi..


Fakat ulus devletlerin sert müdahalesi ile karşılaştılar, iş öyle bir hale geldi ki kendi elleriyle oluşturdukları (kandırılarak)küresel siyonist akımı ; şimdi yine kendi elleri ile yıkmak istiyor ulus devletleri ve kadim hanedanlar..

Bu gün israil de kurulduğu günden bu yana iktidarda olan küreselci siyonist aşkenaz yahudilere ise yine yahudinin diğer büyük cemaatleri olan safarad ve mizrahi ler karşı çıkıyor, çünkü siyonist aşkenaz yahudi binbir entrika ile kurulan israil ulus devletini de yıkmak  ve kendi küreselci merkezi yönetime bağlamak istiyor..bu asla kabul edilemezdi.. (İsrail deki yeni anayasa ,yani küreselci anayasaya tepkiler bu yüzden)

Buradan şu sonuçta çıkıyor tabikii:


Küreselci aşkenazlar ,kendi emelleri için diğer yahudi kabilelerinide kandırmıştı.. demiştik ya onların formasyonları farklı diye..

Bu savaş ve mücadele devam ediyor lakin hakkı temsil eden müslümanlar ne yapıyorlar bu arada buna bakmak lazım..
Ya yine yüzlerce yıl sürecek bir uykuya daha yatırılacak yada silkinip ,ayağa kalkıp yukarıda.bahsettiğimiz batıl medeniyetlerin karşısına hakk olan HANİF NEBEVİ MEDENİYETİ kurarak tüm insanlığı karanlıktan ,aydınlığa taşıyacak hamleyi yapacaktır allah azze ve celle nin yardımıyla..
Tabiki müslümanlar aklederek bir araya gelebilirse.. 


Yoksa allah azze ve celle bu işi başka bir medeniyetin/kavmin/inancın eliyle de yapar sünnetullah gereği ; biz.müslümanlar ise allahın razı olacağı salih kullar olma şerefinin katarını kaçırmış olur ve giden katarın arkasında bakakalırız ..


Allah korusun..


Rabbim müslümanları HANİF İBARHİMİ ekolün inşaası için şuurlanmayı ve bu şuur un mesuliyetini taşıyan salih kullardan olmayı karar kılsın inşaallah..

Selametle 

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar