Adnan ÖZ

Adnan ÖZ

Mail: [email protected]

KORONAVİRÜS’ÜN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ!

Ne idüğü belirsiz bir virüs bütün dünyayı çaresiz bıraktı ve her yeri allak bullak etti. Neredeyse insan klonlamayı düşünen insanoğlu bir virüs karşısında nasıl da çaresiz kaldı değil mi? Acaba işin aslı böyle mi?

Ne idüğü belirsiz dedim ise bu sözü biz bilmediğimiz için kullanıyorum ama okuduklarımıza ve yaşadıklarımıza bakılırsa bu bilinmeyen bir virüs değil bilakis planlı bir şekilde çıkarılmış bir virüstür.

“1720 Marsilya Salgını, 1820 Kolera Pandemisi, 1920 İspanyol Gribi  ve son olarak da 2020 Koronavirüs” diye kaleme alınmış makaleler okuyoruz. Bu makalelerde ilginç tespitler ve ilginç tesadüflere yer verilmiş ve “Yeni ve dijital bir dünya düzeni kuruluyor,” diye tespitler yapılmış.

Bir iddiaya göre bu virüsten dolayı ölecek insanların sayısını  ben vermeyeyim ama korkunç boyutta. Bu virüsün çıkacağını yıllar önce rapor eden vakfın, bağlı olduğu sermayenin farklı bir kuruluşu olan ilaç firması,  aşı bulduğunu açıklıyorsa buna bilinmeyen bir virüs demek ne kadar doğru olur?

Gerçekten de görünen o ki dünya yeni bir düzene geçirilmeye zorlanıyor. Bir önceki düzen için iki dünya savaşı çıkarıldığını ve milyonlarca insanın öldüğünü unutmamak gerekir.

Malesef ülkemiz de bu virüsün tehdidi ile karşı karşıyadır. Sağlık Bakanlığının sıkı tedbirleri sayesinde çok şükür ki virüsün ülkemize girişi biraz geciktirilebilmiştir ama sonuçları ne olur bilemiyoruz.

Kimilerine göre bu iddialar komlo teorisinden öteye gitmeyen iddialardır ama dünya da düzen kuran zihniyetin sadece ülkemiz için söyledikleri birkaç sözü hatırlamakta fayda var.

Kim mi bunlar? “Türkiye öyle bir ülkedir ki sararırsa sulanmalı, yeşerirse budanmalı” diyenler.

Kim mi bunlar? 12 eylül darbesi sonrası “Bizim çocuklar yaptı,” diyenler.

Kim mi bunlar? Rahmetli Erbakan hocamı D-8’i kurdu diye indirenler.  İndirilişi hepimizin hafızalarında yerini korumaktadır. “-Erbakan hocamı kastederek- Adam iki cihan savaşı vererek kurduğumuz düzeni iki seyehatle yıkmaya kalktı,” diyenler ve bu adamlar bunları diyebilecek kadar da cüretkarlar.

Evet bu söylediklerimiz ülkemizin yakın tarihinde şahit olduğumuz olayların bazılarıdır. Bunlar iliklerimize kadar htiğimiz ve acısını yıllarca çektiğimiz durumlardır.

Gelişmeler gösterecek elbette yaşadıklarımız komplo teorisi mi yoksa gerçek mi? Belki biz görürüz belki göremeyiz ama dünyayı dizayn etmeyi planlayanlar sadece bugünü ve yarını planlamıyor yüzyıllar sonrasını da planlıyor.

Unutmayalım, İslam Coğrafyasını işkal etmek için İkiz Kuleler’de binlerce vatandaşın ölmesini planlayanlar, milyon değil milyar insan ölse umurlarında olmaz ve bundan para kazanmanın yollarını bulurlar. Allah (CC) sonumuzu hayretsin İnşallah...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar