Adnan ÖZ

Adnan ÖZ

Mail: [email protected]

KUDÜS NE ZAMAN KURTULACAK?

Siyonist zihniyet o kadar zalim ve o kadar alçak ki, Müslümanların en kutsal günlerinde bile tek gayeleri ibadet etmek olan insanlara vahşice saldırmayı marifet sayıyor fakat bu azgınlığı yapabilme cesaretini kimden ya da kimlerden alıyor bunu da bir düşünmek gerekir.

İsrail’in, Filistin’i yıllardır süren tıpkı habis bir urun vücudu sarması gibi işgaline neden hiçbir devletten ya da hiçbir uluslararası kuruluştan ses çıkmıyor? Kudüs’ün sonu ne olacak? Kudüs Siyonist zihniyetten ne zaman kurtulacak? Ve Mescidi Aksa tekrar Müslümanların mabedi olabilecek mi?

Yaklaşık iki milyara yakın Müslümanın arasında adeta bir çıban gibi sancı veren on milyonluk İsrail zulmü daha ne kadar sürecek? Peki Kudüs ya da Mescidi Aksa sadece Filistinlilerin meselesi mi?

 “Kudüs imkan değil iman meselesidir.” dediğimiz halde Filistin’i savunma işini beş milyon Filistinliye ve Kudüs’ün namusunu da üç yüz bin Filistinlinin çaba ve mücadelesine bırakmak nasıl bir anlayıştır bilemiyoruz.

Müslüman ülkelerin yöneticileri adeta üç maymunu oynuyor. Hele de Arap Birliği Ülkeleri adeta İsrail devletinin uydusu gibi. İşbirlikçi yöneticiler yüzünden Filistin yalnızlığa terkedildi.

Filistin kurtulur mu? Maddeyi mananın önüne çıkaran Müslümanların tavrına bakılırsa kurtuluş zor görünüyor. Ve fakat biz inanıyoruz ki, Allah’ın vaadi gereği bir gün mutlak İslam galip gelecektir.

Burada bize düşen tarafımızı belli etmek, gidebiliyorsak ilk kıblemizi ziyaret etmek, gücümüz nispetinde Filistin’e yardım göndermek ve Siyonist zalimleri dilimizle lanetlemektir. Bundan fazlası devletin işi ama maalesef şu an ki koşullardan dolayı devletinde eli kolu bağlı görünüyor.

Şimdi daha iyi anlıyoruz neden otuz yıldır bütün kaynaklarımızı bölücü terörü engellemek için harcamak zorunda kaldığımızı. Şimdi daha iyi anlıyoruz terörü bu çevrelerin başımıza neden bela ettiğini çünkü bu zulme bir tek güçlü bir Türkiye dur diyebilirdi o da güçsüz kaldığı için gerekeni yapamıyor.

 

Filistin’im perişan mahzun Mescidi Aksa

Bu zulümler son bulur ümmet Kudüs’e aksa

Müslüman kendine gel şayet bu dava haksa

Kutsalına sahip çık Ebabili bekleme.

 

Kudüs bizim canımız Kudüs acı yaramız

Bu durum ayıbımız bu durum yüz karamız

Silkinip kendine gel bu bizim hak davamız

Onuruna sahip çık ebabili bekleme.

 

Rahmetli Erbakan Hocam, “Bu şartlarda ebabil kuşları gelse korkarım İsraillileri değil bizleri taşlar.” demişti. Allah’ım Kudüs’ün kurtuluşunu görmemizi bizlere de nasip eder inşallah.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar