Mustafa MERT

Mustafa MERT

Mail: [email protected]

KÜRESEL KIYAMET

Eski Mossad Başkanı: Netanyahu hükümeti bizi Siyonist rüyanın sonuna yaklaştırıyor.


Eski Mossad Başkanı Tamir Pardo, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin yönettiği İsrail’de "Siyonist rüyanın sonuna yaklaştıklarını" söyledi.

Evet bu haber malumun ilanı niteliğindedir; siyonizm bitecek ama biz istediğimiz için değil ,siyonizmi icat edenlerin isteği bu şekilde..

Daha önceki yazılarımda değindiğim bir konuya işaret etmek istiyorum ve sözü yine Albert Pike ın meşhur mektubuna getiriyorum.

1871 yılında yazılan bu mektuba göre 3. Dünya savası müslümanlar ve Siyonistler arasında çıkarılacak ve sonunda her ikisininde yok olmasına yol açacağı planlarını anlatıyor bu meşhur mektup.

Baktığımız zaman Filistin'de Arap müslümanlar  ve Siyonistler savasıyor gibi görebilirsiniz lakin durum farklı..
Esas olarak orada küreselci Çin ve siyonizm kaynağından beslenen ,tüm kazanımlarını 200 yıldan fazladır bu sistem üzerine kuran batı (ABD, İngiltere,Almanya, Fransa v.s ) savasıyor..

Çünkü 3. Dünya savasının sonucu olarak hem İslam dünyasının hemde Siyonizmin birbirini bitireceği varsayımı üzerine kurulan bu oyunun sonunda kaybeden bütün sistemini bu denkleme göre kuran batı olacaktır ve bunu kaybetmek istemiyorlar..

İşte bu yüzden küresel deccalist sistem Çin e yerleşti yıllar önceve oradan konsolide ediyor yeni düzeni..

Ve tabiki bu iki eski dost ekol un savaşma alanı Filistin .

1 . Ve 2. Dünya savaslarının yapılması bu sistemin bina edilmesi için kurgulanmıstı ve sıra altın vuruşa yani 3 . Dünya savaşına gelmişti.
Lakin yaklaşık 3 asırlık kazanımlarını kaybetmek istemeyen batı dünyası siyonizmi korumak ve beslendikleri kaynağın ellerinden kayıp gitmemesi için Filistin'de İsrail yanlısı olarak bu savaşın içine daldılar..

Fakat yaklasık 30 sene önce Çin e yerleşen küreselci deccalist sistem o zamandan bu güne kadar bölgede yatırım yaparak bölge ülkeleri ile ticari ve diplomatik ilişkiler geliştirdiler ve saha kapma alanında başarılı oldular..

Bir süre körfez ülkelerinden birinde kalma fırsatım oldu ve Çin in özellikle körfez ve Afrika da ki ülkelerdeki yatırım sistemini inceleme sansı buldum..

Sistemleri şu şekilde bölge ülkelerinin altyapı , üstyapı projelerini para karsılığı değil ,o ülkenin emtia varlığı karşılığı taahhüt işlerini alarak ve bu şekilde herkesin işine gelen bir anlayışla diplomasını de gekistirdiğine şahit oldum..

Bu konudan yola çıkarak ,aklıselim ile yapılacak tek şey ;küreselci deccalist sistemin istediği bu savaşı önlemek için çok acil bir şekilde ateşkes sağlanması ,bu oyunu bozacak nitelikte çok önemli bir hamle olacaktır ve insanlık adına bu elzemdir..

Şimdi siz karar verin kim ,kimle ne için savaşıyor..

Zülfiyare dokunduysak affola..

Selametle.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar