Murat MARAP

Murat MARAP

Mail: [email protected]

LGBT Ahlaksızlığına Dur Deyin

İslam dini ahlak kuralları üzerine kurulmuştur. Sapıklık ve sapkınlık, eşcinsellik İslam'ın kabul edeceği bir şey asla değildir. Zina nasıl en büyük günahlardan sa eşcinsellik o derece büyük günahlardandır. İslam ailenin ve toplumun ahlaki yönden bozulmasına asla musade etmez.
Her toplum ve her insan ahlak kuralları üzerine yaşar. Ahlak bozulursa toplumda bozulur. Onun içindir yaşamın ana gayesi ahlak ve maneviyattır.
Eşcinsellik ve benzeri türler birer hastalık aynı zamanda da ahlaksızlıktır. İslam eşcinsel yaşamayı kesinlikle reddeder, kabul etmez, yasaklar. ALLAH insanı bir kadın ve bir erkekten yaratmıştır. Kadın erkeğin nasıl yarısı ise erkek de kadının yarısıdır. Her ikisi de birbirini tamamlar. İslam aileyi her zaman kutsal görmüş ve ailevi yaşam tarzını emretmiştir.
Eşcinsel yaşamak ve kabul etmek asla bir yaşam tarzı değildir. Aksine bir ahlaki bozulmanın ve de bir ahlaksızlık hastalığının belirtisidir. İslam insanoğlunun üremesini ister. Ancak eşcinsel yaşam tarzı benimsemek üremek değil toplumun tamamen yok olmasını hızlandırmaktır.
ALLAH insanı yaratırken erkeğe ve kadına farklı görsellikler vermiştir. Kadınların kendine has giyimi ve erkelerin kendine has giyimi İslam'a göre bellidir. Aksi olup erkek kadın gibi, kadın da erkek gibi giyinmeye başlarsa ahlak erozyonu oluşur. Kişi fıtratı gereği yaşamayı seçmezse sonu helak olur. Unutulmasın ki ahlakı bozulan her toplum batmaya mahkumdur.
Özellikle Hz. Lut döneminde eşcinsel yaşamaya başlayan toplum nasıl helak olduğunu biliyoruz. Bugün de eşcisel yaşamın önüne geçemezsek aynı duruma bizimde düşeceğimiz aşikardır.
Hükumet derhal bu konuda adımlar atmalıdır. Bunun için öncelikle derhal ve ivedilikle İstanbul Sözleşmesi'nden vazgeçilmeli. LGBT ve buna benzer eşcinsel dernekler kapatılmalı, kesinlikle de faaliyetlerine izin verilmemelidir. Özellikle bilinçli olarak Ramazan Ayı'nın ilk günü yayına koydukları Netflix adlı internet kanalı taafından yayınlanan Aşk101 dizisinin yayının önüne geçin.
Eşcinselliği özendiren dizi ve flimler kesinlikle yasaklanmalı, eşcinselliği özendiren tüm unsurların önüne geçilmelidir. Toplumun ahlak değerlerini hiçe sayan LGBT ahlaksızlığına derhal dur deyin.
ALLAH bu milleti özüne dönmeyi nasip etsin.
Selam ve dua ile...

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar