Adnan ÖZ

Adnan ÖZ

Mail: [email protected]

MİLLETİN SANDIK TERCİHİNE SAYGI LÜTFEN/ KABİNE AÇIKLANDI!

Demokrasilerde olmazsa olmaz sandıktır ve sandıktan çıkacak sonuca herkes saygı duymalıdır. Duymam diyenler, halkı küçümseyenler görüldüğü üzere bu şartlarda bile iktidar yüzü göremiyor.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bu kadar uçuk vaade rağmen seçimi alamadı. Neydi bu uçuk vaatler? Depremzedelere bedava ev, emeklilere bir asgari ücret bayram ikramiyesi ve hatta liglerin şifresiz kanaldan yayınlanması…

Fenerbahçe şampiyonluğu hariç her şeyi vadetti Kılıçdaroğlu fakat yine de seçimi alamadı. Alamazdı da çünkü milletin değer gördüğünü değer görmedi, insanların fikirlerini önemsemedi ve insanları para ile ikna edebileceği yanlışına düştü. Bundan sonra muhalefetin işi daha zor olacak. Hele de Kılıçdaroğlu’nun işi daha da zor.

Sinan Oğan’ın Erdoğan’ı desteklemesini eleştirenler biraz siyaset bilse, biraz bölgedeki gelişmeleri takip etse, Karabağ meselesi orada dururken Oğan’ın hiçbir şekilde Kılıçdaroğlu’nu destekleyemeyeceğini anlaması gerekir. Demek ki hepsinden bihaberler.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ise bu kadar olumsuz duruma rağmen milletin gönlünde yerini korumaya ve millete ümit olmaya devam ediyor.

YENİ KABİNE AÇIKLANDI

Yeni kabine açıklandı fakat sanırım kabinede kimin olacağından çok Mehmet Şimşek’in bakan olup olmayacağı merak ediliyordu. Ekonomi çevrelerinde Mehmet Şimşek üzerine ciddi bir beklenti oluşmuştu. Umarız ekonomide her şey yoluna girer.

Biz teker teker bakanları değerlendirecek durumda değiliz. Biz istikbalimiz ile ilgili olduğu için Milli Eğitim, Maliye ve Hazine ve Ticareti bakanlarını merak ediyorduk. Bizim için Milli Eğitim Bakanı, Hazine ve Maliye Bakanı ve Ticaret Bakanı diğerlerinden önemliydi.

Tabii ki ticaretin içinden gelen MÜSİAD’ın Eski Genel Başkanı Ömer BOLAT, Ticaret Bakanı olarak faydalı hizmetler yapacaktır. Yusuf Tekin ismini çok duyduğumuz birisi fakat Milli Eğitimde ne yapar bir yorum yapamıyoruz. Mehmet Şimşek ise herkesin bildiği, istediği ve beklediği bir isimdi. Büyük bir ihtimal ekonomi politikaları sil baştan olacaktır.

Bütün bakanları tebrik eder, başarılar diler vatana millete faydalı işler yapmalarını bekleriz. Ülkemizin kaybedecek bir dakikası bile yok. Herkes ivedi bir şekilde millete, memlekete faydalı çalışmalar yapar inşallah.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar