Halis ÖZDEMİR

Halis ÖZDEMİR

Mail: [email protected]

Nereden Nereye? Neden Erdoğan?

Neden Erdoğan?

 

Öncelikle ehemmiyetine binaen ifade ediyorum. 
 

Cumhur ittifakının bileşenleri, MHP YRP, BBP, HÜDAPAR ve DSP’li seçmen ve teşkilatları tam teşekküllü olarak hem arazide hem de sandık başlarında kendilerinden beklenilen vazifelerini yapmalılar!
 

Seçmenler oy vermeye gitmeyi asla ihmal etmemeli! Zaten açık ara öndeyiz gibi laflar temenniden öte anlamı yoktur, kehanet demektir. Onun için mutlaka oyunu vermeli ve sandıklara sahip olmalılar!

 

Sayın Erdoğan yirmi yıldır aziz milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur.
 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye için önemini uzun uzun yazdım. Batılı ülkeler, ülkelerin yöneticileri, medya kuruluşları tingteng kuruluşları neden Sayın Erdoğan’a karşı! İşte aziz milletimiz batılıların ve yerli işbirlikçileri neden karşı ise onun için yanındalar. Yanında olmaya devam edecekler!
 

Yok bahar gelecekmiş!
 

Yok her şey iyi olacakmış!
 

İstanbul başta olmak üzere yönetiminlerinde gelinen durum ortada iken nasıl yüzleri kızarmadan halen “her şey iyi olacak” diyebiliyorlar!


Yok barışmış!

 

Yok demokrasiymiş!

 

Yahu siz değil miydiniz başörtülü anaları asker yemin törenine almayan, üniversitelere sokmayan! Siz değil miydiniz başörtüsü zulmü yapan, insanlara hayatı zehir eden! 

 

Bunları duyunca sanırsınız ki bu ülkede yaşamıyorsunuz!
 

Bunların siciline, uzak geçmişleri bir yana yakın geçmişine bakınca insan kulaklarına inanamıyor!
 

Bunları iddia eden bunlar olamaz!
 

Seçimlerde nerede ise her zaman algı operasyonları, yanıltma ve yalan rüzgarları sürer gider! Ama aziz milletimizin feraseti bunlara geçit vermez! Tabi bu kesim için milletimiz “kasketi yağlı cahiller”dir! Kendi idraksizliklerini, milletin değerlerinden nasıl koptuklarını asla akıl etmezler! Kendilerini güya aydın güya bilinçli kabul ederler! Her neyse. Yenilmeye mahkumlar, şimdi de öyle olacak inşallah.

 

Neden Erdoğan? Neden Erdoğan’ı tercih etmeliyiz?
 

 

Özerkliği getireceğim diye yırtınan Kılıçdaroğlu’na bu fırsatı vermemek, vatanımızın bölünmesine yol açmamak için.
 

 

Şimdi de çıkmış milliyetçi olmuş, ondan da öte TERÖRÜ DURDURACAKLARMIŞ(!) NASIL? Nasıl durduracaksınız! Siz değilmisiniz Türk Ordusunun yurt dışı operasyonlarına HAYIR diyen!

Nasıl terörü durduracaksınız?!!! PKK ya ÖZERKLİK vererek mi? Suriye sınırında PKK lı teröristlere yapılan operasyonları durdurmak ve SURİYE’DE PKK nın DEVLET KURMASINA göz yumarak mı? NASIL? 
 

 

CHP li vatansever vatandaşlara ve gençlere sesleniyorum! Kılıçdaroğlu tehlikeli sularda yüzüyor! Son pişmanlık fayda etmez! 
 

 

Anayasadan Türk ve Türk devletinin bölünmez bütünlüğü ilkesinin ve tanımının çıkarılmaması için.
 

 

Doğu, Güneydoğu da dahil İstanbul’u dörde bölüp özerklik ilan edeceklermiş. Ülkeyi böldürmemek için.
 

 

Pkklıların kendilerini terörist olarak değil GERİLLA olarak tarif ettiklerini bilmeyen var mı? Kılıçdaroğlu bu gerçeği bilmediğimizi zannediyor olmalı ki HDP ile işbirliği sonucunda “teröre karşıyım” demesine rağmen asla PKK’yı ağzına almamakta, gerekçe olarak da güya reklamlarını yapmak istemiyormuş(!) yerseniz! HDP ile kamuoyu tarafından bilinmeyen anlaşmalarının gerçekleşmesine izin vermemek için.
 

 

PKK’ya sırtımızı dayadık diyenlere fırsat vermemek, devletin kılcal damarlarına girmelerine fırsat vermemek için.
 

 

Akdeniz’den, Suriye sınırında oluşturulan güvenlik koridorundan çekileceklermiş!

Selo ve teröristleri serbest bırakacaklarmış! Buna fırsat vermemek için.

 


LGBT’yi serbest kılacaklarmış! İnsan haklarıymış! Buna fırsat vermemek için. Aileyi korumak için.

 

Bizzat Kılıçdaroğlu’nun NAMUS sözü veriyorum dediği halde belediyelerde yaşananların merkezi yönetimde de benzerinin yaşanmaması için.
 

 

Belediyelerin yandaş sanatçılara astronomik bedelle konserleri saymazsak, sanat ve kültür adına heykelden başka bir şey yapmadıkları, onu da elllerine yüzlerine bulaştıkları kimi yerde “eşek” heykeli, kimi yerde s.çan insanlar heykeli yapmak gibi akıl almaz işler yapmaya kalkmalarının önüne geçmek için.

 

Kılıçdaroğlu’nun ve başkan adaylarının belediye seçimleri sırasında halka verdikleri sözlerin nerede ise hiçbirini tutmadıkları, ülke yönetiminde de aynı hayal kırıklığına uğramamak için.
 

 

Yol, havaalanı, hastane okul gibi  altyapı hizmetlerini tamamlayan Erdoğan yönetiminin kalkınma hamlelerine devam edebilmesi için.
 

 

Petrol ve doğalgaz bulma çalışmalarının sekteye uğramaması için.
 

 

Maddi kalkınmasını tamamlayan Türkiye’nin MANEVİ kalkınmasını da tamamlaması, refahı tabana yayması için.
 

 

İMF’nin ülkemize gelip, başta savunma sanayii olmak üzere kalkınma adına ne varsa durdurmaması için.
 

 

Dış politikada edilgen, denileni yapan Türkiye yerine bağımsızlık yolunda kararlı yürüyen Türk İslam topluluklarına önderlik yapan Türkiye olmaya devam etmesi için.
 

 

Türkiye’nin gönül coğrafyamızda, Afrika, Asya ve dünyanın neresinde mazlum kardeş milletler varsa tamamına umut almaya devam etmesi için.
 

 

Ülke yönetimini “yedi kocalı Hürmüz” durumuna düşürmemek, belirsizliğe ve istikrarsızlığa meydan vermemek için.
 

 

Bu zihniyeti biliriz! Vizyonsuz, çapsız beceriksizlikleri ile, hemen bütün boğaz köprülerinin yapılmasına karşı çıkmışlardır. Bunlar hastane yapılır karşı çıkarlar havaalanı yapılır karşı çıkarlar bunlar vizyonsuzluk şampiyonudur! Her şeye karşıdırlar! Buna meydan vermemek için.
 

 

Aziz milletin inancı ve değerlerine ters düşen, milletin inancını yok sayan anlayışa fırsat vermemek için.
 

 

Ülkenin maddi manevi kalkınması, gelişmesi istikrarı için tercihimiz Sayın Erdoğan olacak inşallah!

 

Eski Türkiye özlemi ile yanıp tutuşan batılı ve yerli işbirlikçilere yol verilmemeli, sevindirmemeliyiz!
 

Seçimler ülkemize, İslam alemine, mazlum milletlere hayırlı olsun inşallah.
 

 

Vesselam

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar