Sakine Aydın

Sakine Aydın

Mail: [email protected]

NEREDESİN EY SAHTEKAR BATI ?

   Acaba İslamı nereden ısırsak diye , kuduz gibi ağzının suyu akanların şovlarının sahnelendiğini izliyoruz son zamanlar da . 

     İsrailli kadın şarkıcı yuval dayan dini inancı gereği bütün dünyanı gözü önünde Amerikan başkanı Joe biden’in elini sıkmadı .. 

• Kimse ona gerici demedi 

• Kimse ona yobaz demedi 

• Kimse onu bu hareketinden dolayı kınamadı 

• Kimse bu olayı dünya medyasında kuyruğu yanmış kedi gibi bağıra çağıra haber yapmadı …. 

Bunu müslüan biri yapsaydı neler olurdu biliyor musunuz ?

• Gerici …

• Yobaz…

• Boy boy kınamalar 

• Dünya basınında büyük haberler yapılırdı .. 

      Bugün başörtüsü üzerinden kadınlara sahip çıkma (!) adına dünya çapında protestolar düzenleniyor . Yahudi veya Hristiyan kadınlar erkekler inançsal kıyafetleri ile her platformda saygı görürken Müslüman kadının örtüsü kafirin gözüne batıyor . Çünkü KORKUYORLAR .. İlim almış İslam bilincine sahip kadınlar artarsa , onlar da biliyor ki bir toplum değişebilir . O yüzden İSLAM ‘a KADIN yönü ile saldırabileceklerini düşünerek senaryolarını ve figüranlarını ortaya koyuyorlar . 

     Biraz empati yapalım ; Bunların batıl ideolojilerinde tesettürlü kadınlar belirli yerlere alınmak istenmiyor Bunun neresi KADINLARA ÖZGÜRLÜK ? 

       Kadın Hakları (!) var tabiki , bu protestocuları tebrik ediyorum (!) Ama nedense bu Kadın hakları savunucusu kadınlar ,konu İSLAMA saldırmak olunca ortaya çıkıyor . Dünyanın dört bir yanında olan bütün zulümlerde üç maymunu oynayanlar , konu islami bir durum olduğunda ALGI OLUŞTURMAK için meydanlara figüranlarını sürüp ortalığı karıştırıyorlar . Kan gözyaşı ve zulümden beslenen BATI .. Hiç bir zaman MEDENİ OLMAMIŞTIR .. Tarihi zulümlerle doludur . 

      Tıpkı her şey de olduğu gibi Kadın hakları , Çocuk Hakları , İnsan hakları konusunda da EN BÜYÜK YALANCI BATIDIR . Bunların peşinden sürüklenen ve kendilerine MEDENİ (!) diyen zavallı bir güruh var. 

        Şimdi soruyorum ; 

• EY BATI !... SURİYEDE KADINLAR VE ÇOCUKLAR TECAVÜZE UĞRAYARAK ÖLDÜRÜLÜRKEN NEREDE EVRENSEL HAKLAR ?

• EY BATI !... DOĞU TÜRKİSTANDA ÇİNLİ İBLİSLER MÜSLÜMAN KADINLARIN EVLERİNDE , YATAKLARINDA, SOFRALARINDAYKEN . BU KADINLARA ÇOCUKLARA , UYGURLU KARDEŞLERİMİZE AKIL ALMAZ ZULÜMLER YAPILIRKEN , NAMUSLARINA CANLARINA KAST EDİLİRKEN NEREDE EVRENSEL HAKLAR ?

• EY BATI !... YILLARCA AFGANİSTAN DA KADINLARA TECAVÜZ EDİLİRKEN , TOPLUCA ÇOCUKLAR ÖLDÜRÜLÜRKEN NERESE EVRENSEL HAKLAR ? 

EY BATI !... IRAKTA PİS KARANLIK ZİNDANLARDA GENCECİK KADINLAR , ÇOCUKLAR ALÇAK AMERİKAN ASKERLERİNİN TECAVÜZÜNE UĞRAYIP KATLEDİLİRKEN YOK MUYDU KADIN HAKLARI ?.. YOKSA ONLAR KADIN DEĞİL MİYDİ ? 

• ARAKANDA İNSANLAR , ÇOCUKLAR BALTA İLE DOĞRANIRLARKEN YOK MUYDU ÇOCUK HAKLARI ?.. 

EY BATI !... HİNDİSTANDA BAŞÖRTÜLÜ OLDUKLARI İÇİN OKULA ALINMAYAN SOKAK ORTASINDA TACİZ EDİLEN KADINLARA KARŞI ÜÇ MAYMUNU OYNUYORSUN ? ONLAR KADIN MI DEĞİL ? YOKSA ÖZGÜRLÜK SADECE SİZİN İDEOLOJİLERİNİZE , SİZİN FİKİRLERİNİZE , SİZİN YAŞAM TARZINIZA MI VAR ?

AKLETMEZ MİSİNİZ EY MÜSLÜMANLAR ?

Bunların Yalancılığını , fetbazlığını , zulmünü , Sahtekarlığını görmüyor musun ?

        Bugün haberlerde dinliyorum diyor ki sunucu ; HER MAHALLEYE BİR SAĞLIK OCAĞI HER SAĞLIK OCAĞINA BİR PSİKOLOG LAZIM ARTIK .. 

       Bunların sebebi ; 

       Sahtekar batının BATIL SİSTEMİDİR . Bu batıl sistemin yetiştirdiği insanların oluşturduğu toplum maalesef cinnetin eşiğinde bir toplumdur. 

      TEK ÇARE VE KURTULUŞ İSLAMDIR . 

      TEK ÇARE VE KURTULUŞ İSLAM KANUNLARDIR . 

      TEK ÇARE ALLAH cc IN YASALARINA UYMAKTIR . 

     ÇÜNKÜ GERÇEK MEDENİYET İSLAMDIR !.. 

EY HEMCİNSLERİM KADINLAR ;

      Sizi kullanıyorlar her alanda size Özgürlük türküsü söyleten sahtekarlar . Size Özgürlüğü değil , size her türlü şekilde ulaşabilmenin , kullanabilmenin özgürlüğünü istiyorlar . Özünüze dönün kendinizi ve geleceğinizi kurtarın .. 

  AKLETMEZ MİSİNİZ ? …

Makale Yorumları

  • Ayşe Çelikten27-09-2022 17:38

    Çok güzel bir yazı olmuş kaleminize sağlık

  • Gönül Aydın26-09-2022 18:42

    Ağzına yüreğine kalemine sağlık

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar