Adnan ÖZ

Adnan ÖZ

Mail: [email protected]

SAYIN BABACAN NEREYE KOŞUYOR?

Sayın Babacan birilerine şirin görünmek adına siyasi hayatını başlamadan bitirdi. Bu sözümü iddialı bulabilirsiniz fakat Babacan bundan sonra siyaset yapsa da toplumda karşılık bulamayacaktır.
Babacan’ın “Kusura bakmasınlar BAYKAR’a dokunacağız.” çıkışı teröristleri ve bilumum Türkiye düşmanlarını mutlu etmiş olabilir fakat bu çıkış Türk milleti nezdinde Babacan’ın kime hizmet edeceği gerçeğini ortaya koymuştur.


Geçmişte ülkemizde Babacan’ın dokunmak istediği gibi bazı kişilere ve projelere dokunulmuştu! Devrim otomobiline dokundular! Nuri Demirağ’a dokundular! Erbakan Hocamın gümüş motoruna dolaylı yollardan dokundular! Nuri Killigil Paşanın silah fabrikasını kendisiyle birlikte patlatarak dokundular! Vecihi Hürkuş’a dokundular! Bu saydıklarıma Babacan gibi bizden görünen ama başkalarına hizmet edenlerin elleriyle dokundular!
Ve fakat millet artık BAYKAR ve bu şekilde üretim yapan firmalara dokunacaklara müsaade etmeyecektir.
Sayın Babacan “Biz savaşa ve silaha karşıyız.” diye bir savunma yapacaksa o zaman terör örgütlerine ve teröre destek verenlere neden sesini çıkarmıyor? ABD tırlar dolusu silahı Suriye’de kurulmak istenen terör devletine gönderiyor buna neden sesini çıkarmıyor? Bu sözler terör sevicileri ve Türkiye düşmanlarını memnun etmek için söylenmiştir ve bir bakıma vaattir.


Sayın Babacan artık sizin bu toplumda karşılık bulabileceğinizi düşünmüyorum. Siz ancak Türkiye düşmanlarıyla birlikte Türklere düşmanlık edersiniz. Siz bu söyleminize ancak HDP de karşılık bulur onlarla siyaset yapabilirsiniz. Siz bu kafayla ancak HDP’ye stepne olursunuz.
Geçmişte geleceğimiz olan projeler yok edilirken sesimizi çıkaramamış olabiliriz ve fakat şimdi geleceğimiz dediklerimize dokunana bizde dokunur hatta suratına tükürürüz.
Selçuk Bayraktar dünyada savaş konseptini değiştiren adam olarak tarihte ve gönlümüzde yerini almış bir efsanedir. Sayın Babacan siz sürdürülebilir borçlanmanın dışında ne söylediniz? Bizim sizin gibi sermayenin uzantısı zihniyetlere değil Selçuk Bayraktar gibi vatanseverlere ihtiyacımız var. Selçuk Bayraktar bizim dokunulmazımız ve olmazsa olmazımızdır. Siz mi? Siz ve sizin gibiler bizler için yok hükmündesiniz!


Neden mi? Çünkü Selçuk Bayraktar Türk gençliğinin umudu oldu. “Türk bir şey yapamaz!” tabusunu yıktı ve yaptıklarıyla Türk gençlerinin her şeyi yapabildiğini bütün dünyaya gösterdi. Artık her alanda gençlerimiz bir şeyler üretmenin gayreti içinde.
Sayın Babacan siz sıradan bir politikacısınız. Selçuk Bayraktar ise siyaset üstü bir efsane. Türk milleti size onu harcatır mı? Siz kendinizi ne sanıyorsunuz?


Babacan’ı Selçuk Bayraktar’a tercih edeceğimizi düşünecek kadar aklı kıt birisinin ülkemize vereceği hiçbir şey olamaz. Sen git sana bunları söyletenlerle oyna ve Türk milletinin yakasından düş.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar